ŠTO SE DOGAĐA S MARADONOM? / Legendarni nogometaš završio u bolnici - 'Psihički se osjeća jako loše'

Image
Foto: Profimedia

osljednji put Maradona se pojavio u javnosti prošlog petka na svoj 60. rođendan

3.11.2020.
8:23
Profimedia
VOYO logo

Legendarni argentinski nogometaš i prema mnogima najbolji igrač svih vremena, Diego Armando Maradona završio je prošle noći u bolnici u La Plati zbog, za sada, neutvrđenih razloga.

Međutim, njegov osobni liječnik Leopoldo Luque otkrio je pak kako se Maradona nalazi u bolnici Ipensa i kako će tamo biti najmanje tri dana na testiranjima, ali ujedno i da se ne osjeća baš dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Argentina's Gimnasia y Esgrima La Plata coach, former football star Diego Armando Maradona (C) is honored before the start of a first division football league match against Patronato in La Plata, Buenos Aires province, Argentina, on October 30, 2020. Argentina legend Diego Maradona turned 60 on Friday.,Image: 566496581, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Ne osjeća se najbolje psihički i to ima utjecaj na njegovo fizičko stanje. Nije dobro koliko bih ja htio da bude i koliko znam da može biti. Treba mu pomoć i ovo je vrijeme da mu se pomogne. Diego je osoba koja je ponekad odlično, a ponekad loše. Mogao bi biti 10.000 puta bolje. Dolazak u bolnicu će mu pomoći jer je jako teško biti Maradona", rekao je doktor i usput otklonio mogućnost da Maradona ima koronu.

Posljednji put Maradona se pojavio u javnosti prošlog petka na svoj 60. rođendan. Otišao je na utakmicu svog aktualnog kluba Gimnasije, a tamo mu je uručena plaketa i torta, ali već je tada izgledao fizički jako loše i izmoreno i tjelohranitelji su ga morali pridržavati dok je hodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo