ŠTO SE DOGAĐA S HRVATSKIM BISEROM?! / Izgleda da je Ante Čačić ostao bez još jednog igrača za Euro?!

Image
Foto: AFP, Igor Kralj/PIXSELL

Prema pisanju nogometnog portala Goal.com, kapetan U-21 reprezentacije Hrvatske Mario Pašalić nalazi se u velikim problemima i vjerojatno neće putovati na Euro u Francuskoj.

29.4.2016.
11:49
AFP, Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hajdukovac trenutno na posudbi u Monacu već tjednima liječi misterioznu ozljedu leđa u Londonu gdje je svakodnevno podvrgnut terapijama u Chelseaju. Problem je u donjem dijelu leđa, mladom nogometašu nešto nije u redu s pomaknutim diskom.

I to zadaje glavobolje izborniku Hrvatske Anti Čačiću. Mario Pašalić ipak je jedan od šestorice hrvatskih centralnih veznjaka (Rakitić, Modrić, Kovačić, Brozović, Badelj i Pašalić) koji igraju u respektabilnom europskom klubu. I samim time, ova šestorka u prednosti je, primjerice, Dinamovog Antolića ili Močinića iz Rijeke, znači pred igračima koji nastupaju u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
REALOV DVOJAC PROPUŠTA PRIPREME ZA EURO: /

'Najmanji je problem uključiti jednog Luku Modrića u momčad'

Image
REALOV DVOJAC PROPUŠTA PRIPREME ZA EURO: /

'Najmanji je problem uključiti jednog Luku Modrića u momčad'

Pašalića muči ozljeda

Međutim, unatoč tome što Pašalić ima dobru sezonu iza sebe (veznjak Monaca odigrao je 29 susreta za ovaj francuski klub u svim natjecanjima i zabio sedam golova), ozljeda je ono što ga muči i što ga je, sasvim vjerojatno, izbacilo iz kruga kandidata za Euro.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"A ne znam što da vam kažem, nisam već igrao skoro tri mjeseca. I da se ubrzo vratim na travnjak, odigram jednu-dvije utakmice do kraja sezone pitanje je hoću li biti pravi. I hoću li dohvatiti formu za Europsko prvenstvo. Sve ćemo znati ubrzo, evo sljedeći tjedan već krećem s lakšim treninzima. Osobno vjerujem da ću još zaigrati do kraja sezone, a onda vidjeti što će se događati", kazao je za Goal Mario Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić želi samo zdrave i s kontinuitetom igranja

Čačić je još prije naglasio kako će pozvati samo one igrače koji igraju u svojim klubovima i koji će biti zdravi, a Pašalić trenutno nije zdrav. Što znači samo jedno, Pašalića neće biti na reprezentativnom popisu Ante Čačića za Europsko prvenstvo. Velika šteta za ovog mladog igrača koji je igrački dosta napredovao u posljednjih godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo