ŠTO SE DOGAĐA S HAJDUKOM? /

Krizni sastanci, trening kasni više od sat vremena, policija čuva igrače dok su u klubu...

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Zbog situacije koja posljednjih dana okružuje klub, igrače je na trening došla čuvati policija

20.10.2020.
22:34
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nije baš vedra atmosfera ovih dana na Poljudu. Poraz od Šibenika očito je bio svojevrsni kulminat svega što se proteklih mjeseci događalo u klubu, od odlaska Igora Tudora, ispadanja iz Europe, loših rezultata u prvenstvu, vrlo slabih i neuvjerljivih izdanja većine igrača, a na koncu odlazi i predsjednik Marin Brbić i dolazi netko novi.

Ionako temperamentni i eksplozivni navijači su zbog svega su itekako bijesni i svoj su gnjev počeli iskazivati već na utakmici kada su tražili od igrača da skinu dresove i poručili im da ga ne zaslužuju nositi. Nakon utakmice i poraza od Šibenika netko je otišao u krajnost pa je ostavio pred ulazom u klub dva lampaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

21.06.2020., stadion u kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 30. kolo, NK Lokomotiva - HNK Hajduk. Marin Brbic, Mario Stanic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Što se događa?

S druge strane klub je održao krizni sastanak, na kojem su bili svi, od trenera Harija Vukasa, sportskog direktora Ivana Kepčije, savjetnika Marija Stanića, predsjednika Brbića, a Dalmatinski portal tvrdi kako se sastanak održao još jednom, danas prije treninga, te da je zbog toga trening kasnio više od sat vremena.

No, to nije sve. Zbog situacije koja posljednjih dana okružuje klub, igrače je na trening došla čuvati policija. "Tu smo radi prevencije protupravnog ponašanja kako bi se održalo povoljno stanje javnog reda i mira", poručili su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali bi se oni neupućeni sada, "što se, pobogu, događa s Hajdukom"? I što se događa? Pa zapravo ništa novo, ovo je sve već sto puta viđeno i nekako je bilo za očekivati da će sve krenuti u ovom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo