NIJE NAM JASNO /

Što se događa, tko je tu lud? Zvijezda Osijeka demantira priču koja je uzburkala duhove u Gradu na Dravi: 'Nema nikakvih razgovora s Dinamom'

Image
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Uzeli smo mobitel u ruke i doznali iz dobro obaviještenih izvora u petak ujutro kako je priča o pregovorima s Dinamom jako uzbudila Žapera, koji je onda odlučio objasniti kako stvari stoje. Općenito, priča je jako odjeknula i sad se 'gasi požar'

8.7.2022.
10:16
Dubravka Petrić/PIXSELL
VOYO logo

U hrvatskom medijskom prostoru odjeknula je izjava jednog od najboljih i najcijenjenijih igrača Osijeka Mihaela Žapera da ga želi Dinamo i kako je u razgovoru s prvakom Hrvatske. Sporna izjava uzburkala je duhove u Gradu na Dravi i izazvala interes medija, jer je ipak jedan od najvažnijih igrača Nenada Bjelica pred početak nove sezone HNL-a izjavio kako ga zovu iz Dinama. Ili nije izjavio. Da, prilično je sad sve konfuzno, jer Mihael Žaper tvrdi drugačije. Kaže da nije to rekao...

Image
VRUĆA TEMA /

Vječna dilema, je li veći klub Dinamo ili Hajduk? 'Ne znam samo po čemu je Hajduk bolji od Dinama. Kalinić se zaletio'

Image
VRUĆA TEMA /

Vječna dilema, je li veći klub Dinamo ili Hajduk? 'Ne znam samo po čemu je Hajduk bolji od Dinama. Kalinić se zaletio'

Sporna izjava

"Pa nema laganja, bilo je kontakta s Dinamom, zovu me. Iz poštovanja prema Osijeku i navijačima nisam o tome želio pričati, no procurilo je u javnost. Ne zamaram se odlaskom, moj menadžer Bara razgovara i pregovara, pa ćemo vidjeti što je najbolje za mene i Osijek. Zovu me neki klubovi, no još je rano bilo što reći, prijelazni rok je tek počeo, prava kupnja će krenuti kasnije, ima još vremena", stoji kao Žaperova izjava u Glasu Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Mihael Žaper sad to demantira i poručuje kako to nije njegova izjava, te kako on nikad nije rekao da pregovara s Dinamom.

Jučerašnja priča kako je u razgovorima s Dinamom navele su njega samog da medijima koji su pisali o ovome ili prenijeli njegovu navodnu izjavu uputi demanti. Mi smo uzeli mobitel u ruke i doznali iz dobro obaviještenih izvora u petak ujutro kako je priča o pregovorima s Dinamom jako uzbudila Žapera, koji je onda odlučio objasniti kako stvari stoje. Općenito, priča je jako odjeknula i sad se gasi požar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žaper: 'Ja sam dijete Osijeka'

Dakle, Žaper sad šalje poruku kako je on dijete Osijeka i kako mu je samo Osijek u fokusu zanimanja. Naglašava kako nema nikakvih razgovora s Dinamom. Neka su Dinamova propitkivanja bila aktualna minule zime, ali ništa konkretno i ozbiljno, tvrdi Žaper i dodaje kako je on pod ugovorom i kako je do daljnjeg igrač Osijeka, dok klub ne odluči drugačije.

"Ako se nekad i nešto dogodi da nekamo budem išao, bit će to u dogovoru s klubom. Ali, s Dinamom nemam nikakve kontakte i u tom se smislu baš ništa ne događa. Ponavljam opet, jedino Osijek i nitko drugi, nema nikakvih razgovora s Dinamom", naglašava Žaper.

Kako bilo, prilično nejasno je kako je uopće i došlo do ovog "lapsuza". Nekako nam je teško shvatiti da su njegove riječi krivo shvaćene i prenešene u takvom obliku, ali opet, u novinarsko-komunikacijskim kanalima zna doći do šumova, pogrešno shvaćenih i prenešenih riječi, pa je posrijedi možda i to u ovom slučaju. Niti u klubu ljudima nije jasno kako je do ovog uopće i došlo i malo nam je to sve zato sumnjivo, jer se i vodimo onom "gdje ima dima, ima i vatre". Kontaktirali smo i Žaperovog menadžera Andyja Baru, ali nam nije odgovarao na pozive. Ali dobro, vrijeme će pokazati tko je bio u pravu i o čemu se točno ovdje radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo