ŠTO OLMA ČEKA U NOVOM KLUBU? / Bivši Kramarićev trener koji je odbio Real i obožava Vatrene, ali i još jedna puno važnija stvar

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nije mogao pronaći bolje mjesto u ovom trenutku

23.1.2020.
11:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji nogometaš Dinama, DaniOlmo, seli u Leipzig. Detalji ugovora još nisu poznati, a neki nagađaju da će Modri od transfera zaraditi ukupno 35 milijuna eura, što je apsolutni hrvatski rekord. Olmo bi se pak u klub trebao zadržati do ljeta 2025. godine.

Image
CURE PRVI DETALJI OLMOVOG UGOVORA: /

Neki tvrde da se iznos penje čak i do 50 milijuna eura

Image
CURE PRVI DETALJI OLMOVOG UGOVORA: /

Neki tvrde da se iznos penje čak i do 50 milijuna eura

Iako je za Oma interes pokazivala Barcelona, klub iz kojeg je došao u Dinamo, te se govorilo o konkretnoj ponudi, dojam je da je ovo puno bolji izbor za 21-godišnjeg nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savršeni uvjeti za razvoj

Olma u Leipzigu čekaju gotovo nevjerojatni uvjeti za razvoj. Čeka ga savršen sustav u koji će se uklopiti, čeka ga rad s jednim od najboljih trenera u Europi i čeka ga nogomet na vrhunskoj razini

Vrlo mlada ekipa također mlađahnog trenera Juliana Nagelsmanna (32) igra najljepši nogomet u Njemačkoj, a uz Liverpool i Manchester City, možda i najljepši u Ligi prvaka, odnosno Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagelsmann je, inače, hrvatskoj javnosti dosta poznato ime jer je prije Leipziga vodio Hoffenheim, za koji još uvijek igra Andrej Kramarić. Riječ je o treneru koji je prije godinu i pol dana odbio Real Madrid što je prilično hrabra odluka.

Image

"Zvali su me iz Reala. Pa tko bi poklopio slušalicu? Ne postoji neki svemirski klub tako da većeg od Reala nema, ali imam tek 31 godinu i doći će nova šansa. Nisam želio seliti u drugu zemlju”, poručio je svojevremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga, za vrijem Eura u Francuskoj 2016. priznao je da uživa u igri Vatrenih.

"To je reprezentacija čije utakmice volim gledati upravo zbog toga što se ne uzdaju isključivo u obranu, nego pokušavaju što je moguće više postići s loptom", izjavio je tada. Za Olma, čini se, boljeg kluba u ovom trenutku nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo