'Što je loš sudac Stark uopće radio na El Clasicu?'

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi ponovno je bljesnuo, zabio Realu dva gola i odveo Barcelonu na korak do finala Lige prvaka na Wembleyju.

28.4.2011.
8:32
VOYO logo

Treći sudar Reala i Barcelone (0:2) u 15 dana u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka prelomljen je u 61. minuti, kada je Realov branič Pepe dobio izravni crveni karton zbog starta na Daniju Alvesu.

Sudac Stark ga je poslao u svlačionicu, neposredno nakon toga i trenera Kraljevskog kluba Josea Mourinha na tribine, a najbolji strateg svijeta je u nevjerici gledao u arbitra, vjerojatno znajući da će njegov 'brod' početi tonuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvo mišljenje dijeli i bivši hrvatski reprezentativac Igor Štimac, koji smatra da je Pepe preoštro isključen te je pred kamerama HTV-a izrazio nezadovoljstvo angažiranjem Wolfganga Starka za ovaj dvoboj:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KBWChtbecHaTNjM1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj je prekršaj prestrogo dosuđen. Alves je imao priliku maknuti nogu jer nije bila stajna. U pitanju je bio sudac Stark, koji je proglašen za najlošijeg arbitra Bundeslige ove sezone i nije mi jasno što je uopće radio na ovoj utakmici. Bilo je puno teških prekršaja na ovom susretu, a ovaj je definitivno prestrogo dosuđen. Ispalo je da je to ključni detalj koji je Barcelonu odveo do pobjede", zaključio je Štimac.

U svakom slučaju, Barcelona je ovom pobjedom stekla veliku prednost i došla na korak od finala, a Realu ostaje nada da će 3. svibnja na Camp Nou napraviti čudo i uspjeti rasplakati navijače katalonskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=p9iRXjj76shePqF8 "Real nije bio ni sjena one agresivne momčadi koja je u Valenciji svladala Barcelonu. A kad na sredini terena nema agresije, onda Barcelona može igrati i teško joj je parirati. K tome, Özil je djelovao umorno, a u Valenciji je bio najbolji Realov igrač i kad se sve to zbroji, epilog ove utakmice ovakav je kakav jest", kaže bivši reprezentativac i bivši Realov lijevi branič Robert Jarni.

Utakmicu je presudilo isključenje Pepea. Je li po vašem mišljenju bilo opravdano?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez dvojbe! Opravdano je dobio crveni karton za grubi start đonom točno ispred suca, nije mu ovo prvi put da je ostavio suigrače na cjedilu. Sve shvaćam, u ovakvim utakmicama adrenalin kipi, ali ipak se treba koncentrirati i sačuvati živce. Ovako je Pepe usmjerio Barçu prema pobjedi".

Barcin trener Josep Guardiola tada je sjajno reagirao i uvođenjem Affelaya "duplirao" desni bok, a nakon jednog prodora Affelaya Messi je zabio prvi gol...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Guardiola je uvidio da Pedro ne može probiti Marcela, svježi Affelay u tome je uspio i zadnjih je 20-ak minuta bilo samo pitanje trenutka kad će Barca i materijalizirati prevlast".

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104270662006 arti-201104260812006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo