ŠTO ĆE SADA REĆI PEREZ? / Kovačić poslao jasnu poruku svima u Realu

Image
Foto: AFP

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez u nedavnom je intervjuu otvoreno poručio da je hrvatski nogometaš Mateo Kovačić doveden kako bi pojačao klupu slavnog kluba.

8.9.2015.
11:29
AFP
VOYO logo

Kovačić je prošli mjesec stigao na Santiago Bernabeu iz Intera, uz odštetu koja bi uz određene bonuse mogla narasti na 35 milijuna eura. Transfer je bio prilično iznenađenje u svijetu nogometa, ali poziv Reala se ne odbija.

"Smatram se sretnikom"

"Real Madrid je jedan od nekoliko klubova u svijetu kojima ne možeš reći ne. Na koncu, klubovi su pronašli rješenje koje je sve strane učinilo sretnima. Svaki igrač sanja da zaigra za Real. Meni se to dogodilo s 21 godinom, tako da se smatram sretnikom", istaknuo je Kovačić u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perezov komentar očito ga nije previše dirnuo, njegovo je samopouzdanje ogromno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da ću uspjeti"

"Znam da će biti teško izboriti mjesto u startnoj postavi, ali sam siguran da ću uspjeti", dodao je hrvatski reprezentativac koji se za kraj osvrnuo i na svoj donedavni klub.

"Bilo mi je žao što sam napustio Inter. Sve se odigralo brzo. Siguran sam da će s tolikim brojem novih igrača Inter imati odličnu sezonu i nadam se da će dogodine biti u Ligi prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo