ŠTO ĆE REĆI MOURINHO? / Abramovič kao od šale iskrcao 80 milijuna dolara

Image
Foto: AFP

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič 'spiskao' je ovo ljeto vrtoglavih 80 milijuna dolara. Na žalost Josea Mourinha, nije taj novac potrošen na pojačanja.

28.7.2015.
11:26
AFP
VOYO logo

Engleski prvak u aktualnom je prijelaznom roku u svoje redove doveo samo Radamela Falcaa koji je posuđen od Monaca, te vratara Asmira Begovića za kojeg je Stokeu plaćeno 11 milijuna eura. Mnoge čudi što veliki potrošač Chelsea nije angažirao nijedno skupo pojačanje, ali sada je možda otkriven razlog.

Gradi vilu iz snova

Abramovič je, naime, u privatne svrhe potrošio gotovo 80 milijuna dolara. Toliko je platio tri zgrade u nizu u elitnoj njujorškoj četvrti Upper East Side. Uskoro ih sve namjerava srušiti i tamo izgraditi vilu iz snova, a koliko će još novaca na to potrošiti, zasad nije poznato. Ruski tajkun u novom će domu živjeti s djevojkom Dašom Žukovom, majkom dvoje od sedmero svoje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će Abramovičevi troškovi na rješavanje stambenog pitanja dalje značiti za Chelsea i može li trener Jose Mourinho računati na poneko skupocjeno pojačanje, tek treba vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo