ŠTO ĆE NA OVO REĆI MODRIĆ I KOVAČIĆ? / Real dovodi novu zvijezdu u vezni red!

Image
Foto: AFP, FILIPPO MONTEFORTE

U španjolskom nogometnom velikanu Real Madridu spremni su za rekonstrukciju momčadi u nadolazećim mjesecima, a predsjednik Florentino Perez već ima nekoliko imena na popisu želja.

31.12.2015.
11:30
AFP, FILIPPO MONTEFORTE
VOYO logo

Jedno od njih je, prema pisanju uglednih dnevnika Gazzette dello Sport i Marce, i ono Miralema Pjanića (25). Za bosanskohercegovačkog reprezentativca i veznjaka Rome Perez je navodno spreman izdvojiti 45 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula u igračevom ugovoru.

"Koncentriran na Romu"

Pjanić ove sezone igra u izvrsnoj formi, u utakmicama talijanskog prvenstva i Lige prvaka je upisao devet pogodaka i šest asistencija. Ipak, pomalo čudi Realov interes budući da Pjanić pokriva pozicije središnjeg i ofenzivnog veznog, a tu su Madriđani itekako dobro pokriveni. Od naših Luke Modrića i Matea Kovačića, pa do Tonija Kroosa, Isca, Jamesa Rodrigueza...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom sam trenutku u potpunosti koncentriran na Romu. Borimo se za scudetto, a čeka nas i osmina finala Lige prvaka", prenosi Gazzetta Pjanićeve riječi nakon što su se pojavile glasine da Realov predstavnik pregovara s igračevim ocem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije Rome, Pjanić je igrao za francuske klubove Metz i Lyon. Na Olimpicu je napravio veliki napredak čime je posljednjih mjeseci privukao pažnju brojnih europskih velikana. Osim Reala, mediji su ga dovodili u vezu i s PSG-om, Barcelonom, te nekoliko engleskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo