ŠTO ĆE MU IGRAČI REĆI NA OVO? / Zabili su Romi šest golova i rastavili ih. Solskjaer nakon utakmice dosta iznenadio negativnim izjavama

Image
Foto: Profimedia

Premda se čini da je sve gotovo i da Manchester ima vrlo povoljan rezultat koji vodi u finale, njihov trener Ole Gunnar Solskjaer tvrdi da to baš i nije tako

30.4.2021.
8:53
Profimedia
VOYO logo

Manchester United je na svom Old Traffordu na krilima fantastičnih Brune Fernandesa i Edinsona Cavanija stigao do uvjerljive 6-2 pobjede protiv Rome u prvoj utakmici polufinala Europa lige. Portugalac i Urugvajac su postigli po dva gola uz po dvije asistencije te praktički odveli svoj sastav u finale.

United je poveo u 9. minuti upravo golom Fernandesa i to nakon odlične akcije u kojoj su sudjelovali Pogba i asistent Cavani. Roma je do odmora uspjela preokrenuti jer je zbog igranja rukom Pogbe gostujući sastav dobio kazneni udarac kojega je u 15. minuti realizirao Pellegrini za 1-1, da bi u 34. minuti Džeko pogodio s pet metara za 1-2 na asistenciju Pellegrinija iako je najvažniji potez u toj akciji bilo Mhtarjanovo proigravanje Pellegrinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CRVENA RAPSODIJA U TEATRU SNOVA: /

Pogledajte svih 8 golova koji su pali u povijesnoj večeri na Old Traffordu

Image
CRVENA RAPSODIJA U TEATRU SNOVA: /

Pogledajte svih 8 golova koji su pali u povijesnoj večeri na Old Traffordu

Iako je vodila sa 2-1, Roma je u prvom poluvremenu imala i prilično nesreće jer su joj se ozlijedila čak trojica igrača, veznjaci Veretout i Spinazzola te vratar Lopes, a to je uvelike došlo na naplatu u nastavku kada je igrao samo Manchester United.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Do izjednačenja su domaći stigli u 48. minuti kada je Cavani najbrže reagirao na odbijenu loptu nakon što je Mirante obranio udarac Wan-Bissake kojega je sjajno proigrao Fernandes. Pogodak za 4-2 postigao je Fernandes u 71. minuti iz kaznenog udarca kojega je izborio Cavani, da bi golove za 5-2 i 6-2 postigli Pogba u 75. minuti na asistenciju Fernandesa te Greenwood u 86. minuti na dodavanje Cavanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda se čini da je sve gotovo i da Manchester ima vrlo povoljan rezultat koji vodi u finale, njihov trener Ole Gunnar Solskjaer tvrdi da to baš i nije tako.

"Napravili smo dobar posao, bili smo vrlo dobri u drugom dijelu, ali ne mislim da je ovo gotovo. Svjesni smo Romine kvalitete. Roma je postigla dva gola iz dvije prilike u koje smo ih mi gurnuli, nije ih stvarala kao u susretu protiv Ajaxa. Te naše pogreške bile su na razini pogrešaka juniora ili školaraca i to se na ovoj razini ne smije događati. Dobra je stvar što nismo izgubili glavu već smo se pribrali", rekao je Norvežanin nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo