REAKCIJE VATRENIH / Nenadani, novi junak hrvatske nogometne reprezentacije šokirao je Slovake: 'Bio je to debi iz snova za mene'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ivušić, Oršić i Dalić stali pred kameru

4.9.2021.
22:38
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je u subotu navečer pobijedila Slovačku s 1:0. Peto kolo kvalifikacija za SP u skupini H bilo je za "pet" za naše nogometaše.

Image
PUNE TRIBINE /

Hrvatsku prate navijači na stadionu u Bratislavi: Pogledajte atmosferu u kvalifikacijskom susretu protiv Slovačke

Image
PUNE TRIBINE /

Hrvatsku prate navijači na stadionu u Bratislavi: Pogledajte atmosferu u kvalifikacijskom susretu protiv Slovačke

Zadržali korak s Rusijom

Nogometaši Hrvatske ostvarili su minimalnu 1-0 (0-0) pobjedu na gostovanju u Bratislavi kod Slovačke, čime su zadržali korak s Rusijom u borbi za prvo mjesto u skupini H Europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Marcelo Brozović u 86. minuti. Njegova golčina sa 16 metara iz voleja jedan je od najvažnijih njegovih golova u reprezentaciji a možda i u karijeri, najboljih i najljepših sigurno. No, Ivica Ivušić je sigurno uz Broza junak pobjede, jer je upravo on svojim bravuroznim obranama zadržao Vatrene na pobjedničko putu...

"Mislim da je ovo stvarno debi iz snova, mogao sam samo priželjkivati ovakav dan. Najvažnije da smo mi uzeli tri boda. Drago mi je ali mislim da je ekipa odradila posao na terenu, ponosan sam što sam dio Vatrenih, što sam dao svoj obol. Bio sam spreman i odlučan, Hvala Bogu, sve je prošlo kako treba. Osjetio sam da trebamo zabiti, pokazalo se to na kraju", kazao je za kameru Nove TV Ivušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislav Oršić je istaknuo:

"Bitna pobjeda za nas, teška utakmica, težak teren. Teško je bilo dodavati se, treći je uvijek bio pogrešan. Mislim da nisu ni oni imali neke izrazite šanse, tek pred kraj. Dobro smo startali, malo nam je nedostajalo da stvorimo neku bolju šansu. No, na kraju je sve dobro završilo genijalnim golom Brozovića. Nadamo se da će na Poljud doći puno naših navijača".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ivušić je strašno spasio dvije situacije'

Zlatko Dalić kazao je:

"Moram našim dečkima čestitati na borbenosti i agresivnosti, nas je najviše sputavao ovaj teren koji je katastrofalan i loš. Desila se jedna situacija kontra, prekid, ali uvijek fali taj zadnji pas. Zadnjih pet minuta bila je velika borba, Ivušić je strašno spasio dvije situacije i zato smo mu i dali povjerenje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo utakmicu prije tri dana, putovali smo, došli smo u Bratislavu u šest ujutro pa smo morali odmarati igrače, Čolak je ušao i super je bilo", naglasio je Dalić i zaključio:

"Fantastičan gol Broza, neću secirati ništa, imamo tri boda i to je to. Moramo se već pokrenuti za Sloveniju, oni su naši susjedi i bit će super utakmica i nadam se da ćemo dobiti to u Splitu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo