ŠTO ĆE BITI SA KOVAČIĆEM? VRAĆA LI SE U MADRID? / Oduševljava reakcija Realovih navijača, no postoji jedan veliki problem

Image
Foto: AFP

Na drugačiji ishod priče upozorava list upoznat sa zbivanjima u klubu

2.4.2019.
17:51
AFP
VOYO logo

Prije nešto više od mjesec dana Međunarodna nogometna federacija (FIFA) je izrekla jednogodišnju zabranu trgovanja igračima za Chelsea. Odnosi se ona na sljedeća dva prijelazna roka i prilično jasno definira situaciju u kojoj se nalazi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Vatreni veznjak u londonskom klubu igra na posudbi iz Real Madrida i izglednim se čini da će se ondje morati i vratiti. Jasno, nije Kovačić jedini Realov nogometaš na posudbi, a s obzirom na nedavni povratak Zinedinea Zidanea na trenersku klupu, ideja za provjeriti što donosi 'sutra' posuđenima nekako se nametala sama od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije u dobrim odnosima sa Zidaneom?

Klubu bliski sportski dnevni list Marca analizirala je situaciju usput postavivši i anketi svojim čitateljima bi li pozdravili njihov povratak u klub. Čini se da je Mateo Kovačić ostavio trag u njihovim glavama pa nakon što ih je nešto više od 47,000 podijelilo mišljenje, očito je da bi ga voljeli vidjeti ponovno u bijelom madridskom dresu. Barem je tako odgovorilo njih 64 posto, odnosno gotovo dvije trećine ispitanih.

Marca, pak, upozorava na drugačiji ishod. Tvrdi se da će Kovačić napraviti sve što je u njegovoj moći da se udalji od Madrida jer je njegov odnos sa Zidaneom, navodi se, 'hladan'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo