STIŽE NOVA PONUDA? / Talijanski velikan opet razmišlja o Dinamovom dijamantu

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Na dan Dinamova gostovanja kod Bayerna u 2. kolu Lige prvaka talijanski mediji opet su se raspisali o mogućnosti da Modri uskoro ostanu bez svoga ponajboljeg igrača.

29.9.2015.
20:20
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Posrnuli velikan Milan još je ranije pokazivao zanimanje za Marka Pjacu, ali nije bio spreman platiti više od sedam milijuna eura što su u Maksimiru smatrali nedovoljnim. Nakon slabog ulaska u sezonu, po tri pobjede i poraza u šest kola Serije A, trener RossoneraSiniša Mihajlović ponovno je shvatio da mu treba igrač koji može igrati iza napadača.

Mihajlovićev izbor

Talijanski mediji tvrde da je Pjaca njegov izbor. Iako se 20-godišnji mladić možda najbolje snalazi na mjestu krila, a može igrati i klasičnu špicu kao protiv Bayerna, Mihajlović ga vidi kao rješenje za poziciju 'desetke'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, s obzirom da Pjacin ugovor s Dinamom vrijedi do 2019. godine, u Milanu će morati duboko zavući ruku u džep ako ga žele dovesti na San Siro. Igranje u Ligi prvaka sasvim će sigurno dodatno podići cijenu hrvatskom reprezentativcu, tako da ostaje za vidjeti mogu li uopće Rossoneri pratiti eventualne ponude drugih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo