Štimac potjerao Dudua i Ogija? 'To nije istina!'

Hrvatskom se proširila vijest kako je vatreni izbornik Igor Štimac zbog noćnog izlaska, za utakmicu protiv Belgije, prekrižio Eduarda i Ognjena Vukojevića. Iz HNS-a su sve demantirali.

11.9.2012.
16:39
VOYO logo

Kakva drama pred utakmicu s Belgijom! Hrvatskom medijskim prostorom ekspresno se proširila informacija da je izbornik Igor Štimac iz sastava izbacio Eduarda da Silvu i Ognjena Vukojevića zbog nediscipline. Obojica su, navodno, u subotu navečer bili u noćnom provodu. Štimac je igračima dao slobodan dan, no ta vijest očito ga je jako naljutila.

Takva informacija objašnjava i Štimčeve rošade u momčadi. Eduardo je ispao iz prvih 11 nakon pobjede nad Makedonijom, dok bi na mjestu zadnjeg veznog trebao startati nedokazani Josip Radošević. Pomalo je smiješno da 18-godišnji igrač Hajduka u prednosti ispred Vukojevića koji je godinama nezamjenjiv u sastavu kijevskog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, iz HNS-a su ekspresno demantirali cijelu priču.

"Ma nema to veze s istinom. Ne znam zašto se sad to izvlači, kad je to navodno bilo? Pa od tada smo odradili četiri, pet treninga. Ne, to nema veze s istinom. Ognjen i Eduardo nisu bili van", rekao je glasnogovornik HNS-a Neven Cvijanović za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo