'Ovo je velika stvar za hrvatski nogomet!'

'Volio bih i Bayern da pobijedi, zbog Olića i Pranjića ću i navijati za njega. S druge strane u Chelseaju igra moj veliki prijatelj Frank Lampard s kojim sam igrao u West Hamu.

19.5.2012.
10:05
VOYO logo

Bayern ili Chelsea? Ključno je pitanje ovog vikenda, tko će naslijediti Barcelonu i podignuti pehar pobjednika Lige prvaka ove subote (19. lipnja) u Allianz Areni. Sama utakmica dolazi nekako mirno, bez prevelikih tenzija.

Možda i zbog činjenica da ova dva suparnika nisu bili u najužem krugu favorita. Chelseaju je ovo i posljednja slamka ako i naredne sezone želi igrati u elitnom klupskom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje razmišljanje o finalu za Sportski.net ponudio je i Igor Štimac, kako zasad stvari stoje, budući hrvatski izbornik.

"Nezahvalno je išta prognozirati. Vidjeli ste i sami, pred polufinale svi smo očekivali finale između Barcelone i Reala, ali njih u Münchenu nema", kazao je bivši trener Hajduka, Cibalije i Zagreba, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak smatram da je Bayern favorit, zbog činjenice da su Englezima suspendirana četiri bitna igrača. Opet, to ništa ne mora značiti. Sve je moguće, radi se o samo jednoj utakmici, 90 minuta koje odlučuje o trofeju. Obje momčadi imaju kvalitetu nametnuti se i nadigrati jedna drugu."

Naši reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić će čekati prigodu za ulazak s klupe za pričuvne igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika je stvar za hrvatski nogomet što imamo dva igrača u finalu tako velikog natjecanja. Volio bih i Bayern da pobijedi, zbog Olića i Pranjića ću i navijati za njega. S druge strane u Chelseaju igra moj veliki prijatelj Frank Lampard s kojim sam igrao u West Hamu. Ukoliko Englezi pobijede, bit ću tužan zbog naših, ali sretan zbog Franka."

BAYERN: Neuer - Lahm, Boateng, Timoščuk, Contento - Kroos, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery - Gomez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedostaju: Badstuber, Alaba i Luiz Gustavo

CHELSEA: Čech - Bosingwa, Luiz(?), Cahill(?), Cole - Mikel, Essien - Kalou, Lampard, Mata - Drogba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedostaju: Terry, Ivanović, Meireles, Ramires

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo