ŠTIMAC NA DUHOVIT NAČIN OTKRIO TAJNU: / Ono što su radili on, Jurčević i neki Vatreni smetalo bi mnoge, ne i lukavog majstora Ćiru

Image
Foto: PIXSELL

Nikola Jurčević odnedavno je Dinamov trener

15.3.2018.
20:25
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u utorak predstavio novog trenera Nikolu Jurčevića kojem će prvi zadatak biti podići posrnulu momčad koja je dvanaest bodova prednosti pred najbližom pratnjom spustila na samo šest (koliko trenutačno zaostaje Hajduk), a potom će pokušati realizirati ciljeve stavljene pred njega.

Igor Štimac, nekadašnji Jurčevićev suigrač iz reprezentacije, smatra da je novi strateg maksimirskog kluba sjajan čovjek i isti takav stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesionalac i lojalan

"O njemu mogu govoriti sve samo pozitivno jer on je baš veliki pozitivac, uvijek je bio takav, ali i sjajna osoba, neiskvarena, uvijek spremna i za zezanje, ali i za rad jer je bio sjajan profesionalac i kao igrač, a kasnije i kao trener, izuzetno lojalan čovjek", priznaje Štimac za Večernji list zamoljen i da se prisjeti dana s Europskog prvenstva 1996. godine na kojem su on i Jurčević zajedno nastupali pod vodstvom Miroslava Ćire Blaževića.

Pitanje je bilo o profesionalizmu i porocima tadašnjih reprezentativaca, konkretnije jesu li pušili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ha-ha... Ne, vi ste. Pušili smo i Jura i ja, i još neki igrači. Ma nismo se skrivali pred Ćirom Blaževićem. Kako bismo se skrivali kad je on nas stalno žicao cigarete. Ma Ćiro je u tim stvarima bio majstor, znao je malo popustiti da bi onda na terenu dobio puno više. Pušili jesmo, ali nismo 'pušili' na terenu", duhovit je bio Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo