Bivsi suigrac udario na Sukera: 'Njegovo ponasanje je neodgovorno i bahato!'

2.12.2014.
20:16
VOYO logo

Svojedobno je Stimac bio i kandidat za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS), a u tom se razdoblju zestoko sukobljavao s prvim covjekom Dinama i nedodirljivim vladarom naseg nogometa Zdravkom Mamicem. No, danas Stimac ne misli da je Mamic glavni uzrok krize u nogometu.

"Ne slazem se da je Mamic jedini i glavni uzrok svih problema. U Skupstini HNS-a sjedi jos 50 ljudi i oni bi se svi konacno trebali pogledati u oci i krenuti razgovarati o tome u kojem smjeru ide hrvatski nogomet", istaknuo je Stimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno je grublje rijeci, medutim, imao na racun predsjednika HNS-a i svoga nekadasnjeg suigraca Davora Sukera koji je otputovao iz zemlje i jos uvijek nije komentirao aktualne dogadaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu samo reci da je Sukerovo ponasanje neodgovorno i bahato. Ovo je veliki problem koji zahtijeva njegovo fizicko pristustvo."

Za kraj se Stimac osvrnuo na sastanak koji su u utorak odrzali predstavnici Hajduka i grada Splita s ministrom obrazovanja i sporta Mornarom i ministrom uprave Baukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdravljam sastanak vodstva Hajduka i Vlade jer je to dokaz kako ovo sve ide nekim pravednijim putem. Ali bez obzira na to, u Hajduku bi takoder trebali poraditi na rjesavanju problema u vlastitom Zupanijskom savezu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo