STIGLE ZABRINJAVAJUĆE VIJESTI: / Andrej Kramarić je ozlijeđen i mogao bi propustiti iduću utakmicu Vatrenih?

Image

Pitanje je hoće li biti spreman za nedjelju

9.10.2020.
11:08
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac AndrejKramarić jedna je od najvećih priča ove sezone nakon što je u prva tri kola zabio šest golova, a posebno je pod povećalo nogometne javnosti došao nakon što j Bayernu dao dva.

Zbog svega toga bila su velika očekivanja od njega na posljednjem okupljanju Vatrenih. Međutim prijateljsku utakmicu sa Švicarskom odgledao je s tribine, a Sportske novosti javljaju da ima problema s aduktorom. Iako mu je u četvrtak navodno bilo bolje SN tvrdi da je pod upitnikom njegov nastup protiv Švedske ove nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Croatia's forward Andrej Kramaric (front) vies for the ball with France's defender Lucas Hernández during the UEFA Nations League Group C football match between France and Croatia at the Stade de France in Saint-Denis, near Paris.,Image: 556872648, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

“Tek smo se vratili iz Švicarske. Ne mogu još ništa reći. Nama trebaju i za Švedsku i za Francusku igrači koji su sto posto spremni i u ritmu. Čekaju nas teške utakmice, nemamo pravo na eksperimentiranje”, kratko je prokomentirao izbornik Zlatko Dalić, dok je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak dodao kako ga je izbornik ciljano odmorio protiv Švicarske i da vjeruju da će kandidirati za Švedsku i Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo