STIGLE VIJESTI O OZLJEDI HAJDUKOVOG DIJAMANTA: / Reprezentacija ga očekuje na Europskom prvenstvu, ali derbija vidjeti neće

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iako je na prvi pogled izgledalo kao da se radi o teškoj ozljedi, vijsti su ipak nisu tako dramatične

20.5.2019.
14:52
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Splitski Hajduk pobjedom od 4:1 nad istrom u nenogometnoj atmosferi bez navijača na Poljudu osigurao je put u Europu. Bile čeka još samo derbi s Dinamo m u posljednjem kolu prije kraja sezone koju još uvijek mogu završiti na trećem mjestu ljestvice.

Loša i zabrinjavajuća vijest za Hajduk je ozljeda jednog od njihovih najboljih igrača Domagoja Bradarića koji je "stradao" u dosta gruboj utakmici na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVO IME NA DALIĆEVOM POPISU NITKO NIJE OČEKIVAO: Turci ga doveli za 54 tisuće eura, a postao je novi lijevi bek Vatrenih

Iako je na prvi pogled izgledalo kao da se radi o teškoj ozljedi, vijsti su ipak nisu tako dramatične. Kako piše Splitski dnevnik, Bradarić će propustiti derbi ovog vikenda, ali će biti spreman za Europsko prvenstvo U-21 reprezentacija koje se održava u Italiji od 16. lipnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bradarić je na Poljudu ove sezone doslovno eksplodirao. Sjajnim igrama zainteresirao je brojne skaute stranih klubova, a pričalo se i o transferima. Kako sad stvari stoje, još uvijek nema neke konkretne ponude pa se može očekivati njegov ostanak na Poljudu do daljnjega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo