GDJE ĆE NASTAVITI? / Stigle vijesti o Luki Modriću koje će zatresti nogometnu Europu. Španjolci navodno znaju što će biti s njegovim ugovorom

Image
Foto: Profimedia

Madriđani su s Modrićem izborili nokaut fazu Lige prvaka, a u prvenstvu su uvjerljivo vodeći i prvi su favoriti za titulu

3.11.2022.
17:26
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i kapetan Vatrenih, Luka Modrić, nastavio je sa sjajnom formom i u ovoj sezoni. Premda ima 37 godina na leđima, Modrić i dalje igra na elitnoj razini i predvodnik je momčadi Real Madrida.

Madriđani su s Modrićem izborili nokaut fazu Lige prvaka, a u prvenstvu su uvjerljivo vodeći i prvi su favoriti za titulu. Goleme zasluge za to idu baš Luki Modriću, a mnogi se pitaju hoće li Real zbog svega što im Hrvat donosi i daje produljiti suradnju s njim na još godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Modrić je koncem prošle sezone produljio ugovor s Realom do kraja ove sezone, a klub mu za sada nije nudio novi. Međutim, Cadena Ser tvrdi kako Real planira produljiti suradnju s Lukom Modrićem, Tonijem Kroosom i Marcom Asensiom. Prvoj dvojici dali bi ugovor na godinu dana dok bi potonji trebao dobiti ugovor na tri godine.

"Obojica su bliže odluci o ostanku nego odlasku. Real Madrid je vrlo optimističan što se tiče odluke Hrvata, a prilično optimističan kad je u pitanju Nijemac", tvrde tako Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo