STIGLA VIJEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: / Posljedice brutalnog prekršaja su katastrofalne. Van Dijk neće igrati čak sedam mjeseci

Image
Foto: Profimedia

Ponajbolji branič današnjice morao je napustiti teren nakon samo deset minuta igre

17.10.2020.
20:33
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Evertona i Liverpoola odigrali su u gradskom derbiju 5. kola Engleske lige na Goodison Parku 2-2, pa je Everton i dalje ostao vodeći. Utakmicu je, nažalost, obilježio težak incident.

Ponajbolji branič današnjice, Virgil van Dijk, morao je napustiti teren nakon samo deset minuta igre i to zbog brutalnog prekršaja koji je na njemu napravio vratar Jordan Pickford. Englez je uletio u koljena Van Dijku i to tako brutalno da se činilo da će odmah dobiti isključenje i da će Liverpoolu dosuditi penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Everton goalkeeper Jordan Pickford challenges Liverpool's Virgil van Dijk during the Premier League match at Goodison Park, Liverpool.,Image: 564002322, License: Rights-managed, Restrictions: No use in betting, games or single club/league/player publications. RESTRICTIONS: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video e..., Model Release: no

No, sve što se na kraju dogodilo jest da je Van Dijk hitno izašao s terena, a Pickford nije dobio niti žuti karton, dok o penalu nije bilo niti govora.

Van Dijk je hitno prebačen u bolnicu, a Bein Sport javlja kako su mu otišli ligamenti koljena i da ga na terenu neće biti sedam do osam mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo