STIGLA SLUŽBENA POTVRDA: / Hrvatska trenerska senzacija ima novi posao

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ono o čemu se nagađalo posljednja dva mjeseca u utorak je napokon dobilo službenu potvrdu. Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Jurić imenovan je novim trenerom talijanskog prvoligaša Genoe.

28.6.2016.
14:25
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Jurić (40) je prošle sezone senzacionalno uveo maleni Crotone u najviši razred talijanskog nogometa, ali u Seriji A će ipak voditi drugi klub. Crotone je prvi put u 93-godišnjoj klupskoj povijesti potvrdio plasman u prvu ligu, što je sjajan uspjeh za klub koji je imao jedan od najmanjih proračuna u Seriji B i godinu dana ranije se jedva spasio od pada u treći rang talijanskog nogometa.

Ostojić pomoćnik

Dobrim radom Jurić je privukao pozornost na sebe, a na kraju ga je ugrabio klub u kojem je, baš kao i u Crotoneu, proveo dio igračke karijere. Jurić će na klupi Genoe zamijeniti svoga bivšeg mentora Giana Piera Gasperinija, čovjeka kojem je bio pomoćnik u Interu i Palermu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurić je igrao za Genou od 2006. do 2010. godine, a kasnije je u dva navrata trenirao juniore istoga kluba. Prvi pomoćnik na novom poslu bit će mu nekadašnji nogometaš Rijeke i Pomorca Stjepan Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo