NOVA LOŠA VIJEST ZA MLADE VATRENE: / Nakon Brekala stradao još jedan ključni igrač: 'Požalio se na staru ozljedu'

Image
Foto: Profimedia

Očekivanja su bila velika, no sve je završilo najtežim porazom u povijesti mlade reprezentacije na velikim natjecanjima

19.6.2019.
14:18
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je mlada hrvatska reprezentacija izgubila s visokih 4-1 od Rumunjske na otvaranju Eura do 21 godine postalo je jasno da će teško ostvariti cilj i izboriti plasman na Olimpijske igre u Tokio.

Iako je djelovao pesimistično poslije utakmice dan kasnije izbornik NenadGračan poslao je pozitivnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizvjesna situacija

"Nema se danas što puno dodati. Dva pogotka smo primili poslije svojih grešaka, a prije trećeg pogotka Rumunjske imali smo kontrolu i nisu nam više stvarali šanse. Ništa nije izgubljeno, treba dići glave i pokazati koliko možemo u preostale dvije utakmice. Treba pokazati karakter. Bilo je i dobrih stvari, unatoč rezultatu, a sigurno se moglo više. Iz prevelikog broja tehničkih pogrešaka rodila se nervoza, gubilo se samopouzdanje", poručio je progovorio o ozljedama Brekala i Benkovića.

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

23.10.2017., Zagreb - Konferencija za medije izbornika U21 reprezentacije Nenada Gracana. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

"Situacija je neizvjesna, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati kroz naredne dane. Benković se danas požalio na staru ozljedu i morat ćemo donijeti odluku prije utakmice s Francuskom", kazao je te je najavio susret s favoriziranom Francuskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Francuska je zaista odlična reprezentacija. I u prijateljskom ogledu s nama pokazali su moć i širinu. Čeka nas uistinu zahtjevna utakmica, u svakom smislu. Još je rano govoriti hoće li biti promjena u sastavu. Međutim, ne bude li povratne trke, tranzicije, ne budemo li dobro izgledali u prekidima i ponovimo li greške, neće biti ni rezultata", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo