STIGLA JE SLUŽBENA POTVRDA: / Halilović potpisao četverogodišnji ugovor i dobio vrlo poseban broj!

Image

Hrvatski nogometaš Alen Halilović (20) potpisao je četverogodišnji ugovor s HSV-om, potvrdio je u četvrtak poslijepodne njemački klub.

21.7.2016.
17:26
VOYO logo

Halilović je ranije tijekom dana prošao liječničke testove, a nakon toga je stavio potpis na ugovor s klubom koji je prošlu sezonu završio na desetom mjestu u Bundesligi. Iako su na kraju šprošle sezone klub napustili i Ivica Olić i Ivo Iličević, HSV će opet u svome sastavu imati jednog Hrvata.

'Osnažit će našu momčad'

Halilović je nakon dvije godine napustio Barcelonu u koju je došao iz Dinama, ali pravu priliku nije dočekao. U prvoj je sezoni igrao za B momčad u drugoj ligi, a prošlu je sezonu proveo na posudbi u Sportingu iz Gijona. Zbog jake konkurencije u momčadi, katalonski je klub odlučio prodati nekadašnjeg dinamovca, ali ostavio je i otvorena vrata za njegov povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati katalonskom Sportu, HSV je platio pet milijuna eura odštete, a Barcelona će dobiti priliku vratiti hrvatskog nogometaša u svoje redove u iduće dvije godine. Ako se za to odluči idućeg ljeta, platit će deset milijuna eura, a ako ga poželi otkupiti za dvije godine, koštat će je 12,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Alenom dobivamo brojne kvalitete koje će osnažiti našu momčad. Oduševljeni smo što smo realizirali transfer. Njegov se profil uklapa u našu momčad. Svestran je, odličan je dribler i vrlo je talentiran", istaknuo je direktor HSV-a Dietmar Beiersdorfer.

'Znam da je broj 23 u HSV-u značajan'

U novom klubu Halilović će nositi broj 23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da u HSV-u i Bundesligi mogu puno naučiti. Znam da je broj 23 u HSV-u vrlo značajan, dat ću najbolje od sebe u ovom dresu", rekao je Halilović o broju koji je nosio Nizozemac Rafael van der Vaart, jedan od miljenika navijača hamburškog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo