Stigao ironičan odgovor iz Splita na novu drastičnu kaznu Hajduku

Čelnici Hajduka šokirani su odlukom disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića prema kojoj Hajduk ponovno mora jednu prvenstvenu utakmicu (Hajduk - Zagreb, 29.

13.11.2014.
21:24
VOYO logo

Ironična poruka na novu kaznu Hajduka dolazi iz Splita.

"Hvala vam, gospodo, jer ponovno ste nam smanjili troškove organizacije utakmice. Umjesto, napamet kažem, 120 zaštitara, angažirat ćemo ih 12 i tako reducirati rashod. Tako nam pomažete u našem financijskom stabiliziranju", kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želimo ulaziti u zakulisne radnje HNS-a, ako ih uopće ima, kao niti u konfrotacije u mišljenjima između Hajduka i HNS-a, ali, splitski sastav kao da je uzet "na zub" od čelnika hrvatskog nogometa, odnosno, njihovih provoditelja pravde. Ne kažemo da je, ali, hrpa kazni koje se redaju na Poljudu sve je veća.

"Vjerojatno se želi napraviti neka vrst ravnopravnosti, jer ako nema gledatelja na ostalim prvoligaškim stadionima, zašto bi bilo u Splitu!? Moguće je da žele svima pružiti igranje u identičnim uvjetima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se Hajduk žaliti?

"Kome da se žalimo? Samo bismo bacali novce", završio je Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je ovom novom kaznom došao u situaciju da će gotovo cijela jesen proći bez gledatelja na Poljudu. Jer, u rujnu i početkom listopada mijenjao se travnjak, a potom su uslijedila čak tri domaćinstva na praznom Poljudu. Lokomotiva i Osijek su odrađeni, a sad je na redu i nova utakmica bez navijača, protiv Zagreba. Još od 31. kolovoza i sraza s Dinamom, Hajduk nije igrao pred gledateljima na Poljudu. Ali, unatoč tome, još uvijek su najgledanija momčad domaćeg prvenstva. Stvarno fascinantno zvuči podatak da je Hajduk gledalo 52.500 posjetitelja na domaćim prvenstvenim susretima, devet tisuća više od drugoplasirane Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo