Obračun u reprezentaciji: 'Jednostavno sam šokiran i zgrožen'

Branič Readinga Stephen Kelly (29) oštro je uzvratio izborniku irske reprezentacije Giovanniju Trapattoniju koji ga je kritizirao zbog manjka entuzijazma prema nacionalnoj momčadi.

9.2.2013.
11:49
VOYO logo

Štoviše, talijanski je stručnjak nakon prijateljske utakmice i pobjede protiv Poljske (2:0) optužio Kellyja da mu je postavio ultimatum ''ili ću igrati ili idem kući''.

Nogometaš koji je jednom prilikom bio i kapetan irske vrste ostao je u šoku kad je pročitao Trapattonijeve izjave, pa je odlučio reagirati priopćenjem za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Razočaran sam što moram reagirati na ovakav način. Jednostavno sam šokiran i zgrožen neistinitim i neopravdanim izjavama Giovannija Trapattonija. Njegovi štetni i lažni komentari uznemirili su mene i moju obitelj koja me podržavala tijekom cijele karijere i zna s kakvom sam predanošću i strašću igrao za svoju zemlju'', poručio je Kelly i dodao:

''Ponosno sam predstavljao Irsku od svoje 16. godine i nikad nisam pokazivao manje od 100 posto predanosti svojoj zemlji i momčadi. Ne mogu i neću tolerirati pokušaje da se ocrni moja lojalnost prema Irskoj. Igranje za reprezentaciju mi je donijelo neke od najljepših trenutaka karijere, a to što sam bio kapetan Irske će ostati moj najveći doseg. I dalje ću, kao i uvijek, ponosno stajati na raspolaganju svojoj zemlji'', dodao je bivši igrač Tottenhama, Birminghama, Stokea i Fulhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo