Standardni Vatreni na nosilima završio nastup

Naš standardni reprezentativni srednji branič, Dejan Lovren, ozlijedio se na utakmici svog Lyona s Realom (0:2) i po svemu sudeći neće igrati za Hrvatsku na utakmicama protiv Turske!

3.11.2011.
11:41
VOYO logo

Pokušavajući blokirati jedan udarac Cristiana Ronalda 22-godišnji se stoper sudario sa suigračem Anthonyjem Reveillereom, koji je činio isto. Minutu kasnije Lovren je iznesen s terena, a zamijenio ga je Kone.

"Imam strašne bolove, "otišli" su mi ligamenti lijevog koljena! Liječnici su mi rekli kako im se čini da nije ništa puklo, ali detaljne ću preglede obaviti u četvrtak u lyonskoj bolnici, tada ću više znati o kakvoj je ozljedi riječ. Nadam se da je samo istegnuće. Ali, užasno me boli, ne osjećam se dobro", rekao je Lovren poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s koljenom javili su se već ranije, ali hrvatski reprezentativac nije želio propustiti susret protiv Kraljevskog kluba. Sada bih zbog te ozljede mogao propustiti utakmice dodatnih kvalifikacije za Europsko prvenstvo protiv Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne. Iz čista mira, samo od sebe, samo mi je odjednom koljeno "propalo". Znate, već sam prije tjedan dana osjetio bolove u tom koljenu, ali želio sam igrati, mislio sam da nije ništa ozbiljno. Pogriješio sam, trebao sam mirovati. Samo se nadam da nije ništa puklo, ne daj Bože", govorio je utučeni Lovren.

Vijest o Lovrenovoj ozljedi i nemogućnosti nastupa u susretima protiv Turske potvrdio je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran nakon što je hrvatskog reprezentativca i Lyonovu liječničku službu u prijepodnevnim satima četvrtka kontaktirao liječnik hrvatske reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je tako još jedan standardni prvotimac izgubljen za dvoboje s Turskom. Ranije su otpali Niko Kranjčar i Ivan Strinić, kao i Mladen Petrić, a izbornik Bilić će uskoro odrediti zamjenu za ozlijeđenog stopera.

specijal-201102150360004-Dinamo specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo