SRUŠIO HAJDUK NA POLJUDU I RAZLJUTIO NAVIJAČE PROSLAVOM: / Sahiti otkrio zašto je tako burno slavio protiv matičnog kluba

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kasnije je još na Instagramu postavio dvije objave u kojima se hvalio golom

19.10.2020.
20:23
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Takva je valjda sudbina. Hajdukov nogometaš na posudbi u Šibeniku, Emir Sahiti, postigao je pobjedonosni gol na Poljudu u osmom kolu Prve HNL i tako je srušio svoj matični klub. Završilo je 1:0, a Sahiti je pogodak na Poljudu, pred Torcidom, proslavio vrlo burno, kao da je zabio najgorem rivalu, a ne klubu čiji je on, de facto, član.

No, Sahiti tu nije stao. Kasnije je još na Instagramu postavio dvije objave u kojima se hvalio golom, a objave mu je "lajkalo" više stotina ljudi, među kojima je bilo i bivših i sadašnjih igrača Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak se ispričao

Sve je to silno zasmetalo navijačima Hajduka, a navodno i vodstva kluba, pa se na koncu Sahiti morao ispričavati. Nije to napravio objavom, već je objavio Story na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio bih se osvrnuti na situaciju jučer oko proslave gola. Proslavom nisam namjeravao nikoga uvrijediti, pogotovo ne navijače i klub. Gol sam slavio zbog nekih ljudi što nisu vjerovali u mene", napisao je Sahiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo