Srušili su Izrael, a danas Biliću zadaju glavobolju

U tri pobjede nad Izraelcima za vrijeme mandata Slavena Bilića ključne figure bili su Niko Kranjčar, Darijo Srna i Eduardo da Silva.

5.9.2011.
19:04
VOYO logo

U posljednja tri susreta s Izraelcima uvijek smo slavili, a to ponajviše možemo zahvaliti trojcu - Eduardo, Srna i Kranjčar. Dudu im je u tri utakmice zabio četiri gola, Kranjčar s dva gola presudio sam u posljednjoj, Srna precizno pogađao s bijele točke.

Međutim, njegovi su aduti sada, kada je stvarno gusto, izblijedili. Kranjčar jedva trenira, Eduardo je daleko od "killer" forme, a Srna pripreme reprezentacije umjesto na treninzima, provodi gledajući TV u sobi s toplomjerom i čajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma sad sam kao nov, slomila me neka viroza, pao mi je imunitet, iscrpio sam se na Malti, primio sam i tri infuzije", reći će Srna.

"Dečki imaju poseban naboj, poseban su karakter. Žele se pokazati bez obzira na kiks u petak protiv Grka, da su oni ti koji su trebali biti ključni. Mi smo favoriti, igramo kod kuće, ako želimo na Euro, morat ćemo ih dobiti... Istina, uvijek su nam radili velike probleme, ali svaki puta smo ih i pobijedili", dodaje hrvatski kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo je nešto zabrinutiji od kapetana.

"Je, dobili smo mi njih svaki puta, ali uvijek je bilo gusto, tek gol razlike. I ono što me brine, svaki je puta bilo sve teže i teže pobijediti ih", kaže Dudu.

Protiv Izraelaca na lijevoj strani trebao bi ponovno zaigrati Niko Kranjčar, u napad se umjesto Klasnića ubaciti Eduardo, vraća se i Luka Modrić, na papiru će to biti stara momčad, iskušan recept.

"Stanje se stabiliziralo skroz, Srna je spreman. Ista situacija je i s Perišićem, zdrav je. Luka Modrić i Niko Kranjčar su prošli trening bez negativne reakcije, a uz dobre stvari s Malte, imamo vjeru u našu snagu. Cilj je, u najmanju ruku zadržati razliku u odnosu na Grču, ako ih i ne preskočiti, ukoliko ne uspiju svladati Latviju. Maksimalno smo spremni za Izraelce", obećava izbornik Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj je zbog viroze otpao iz sastava za kvalifikacijsku utakmicu protiv Izraela, koja se igra u utorak

Najbolji pojedinac u hrvatskoj selekciji protiv Malte, neće u utorak istrčati u Maksimiru u kvalifikacijskom susretu za EP 2012. protiv Izraela. Badelja je uhvatila viroze, te u ponedjeljak nije ni trenirao s ostalim reprezentativcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109040029006 arti-201109020818006

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo