Play ponuda

SRUŠILI POSAO NOVOM VODSTVU HAJDUKA: / Splićani se ovakvom šamaru nisu nadali; 'Kad se Dinamo uključi u priču, onda sve pada u vodu'

Image
Foto: PIXSELL

'Još jedan dokaz kako mudro razmišljaju u Maksimiru'

17.1.2020.
13:06
PIXSELL
Play ponuda

Desni bočni Lokomotive Fran Karačić trebao bi do kraja siječnja potpisati ugovor s Dinamom, ali do ljeta ostati kod trenera Gorana Tomića na posudbi u Lokomotivi, javljaju Sportske novosti. Inače, za Frana Karačića je zainteresiran i Hajduk, ta se opcija čak spominjala kao vrlo ozbiljna. "No jasno je", ističe SN u svojem pisanju, "kad se Dinamo uključi u priču, onda sve druge kombinacije padaju u vodu.

'Transfer koji će se, po svemu sudeći, dogoditi'

Transfer koji će se, po svemu sudeći, dogoditi još je jedan dokaz kako mudro razmišljaju u Maksimiru, kako imaju viziju i ništa ne žele prepustiti slučaju. Fran je vrlo kvalitetan igrač, u plavom domu će sigurno napredovati, tako da se definitivno radi o dobrom poslu", stoji u tekstu jedinog hrvatskog dnevnog sportskog lista. Zbog svega navedenog, dojma smo kako nova operativna garnitura Hajduka na čelu s Marijom Stanićem kao savjetnikom, Ivanom Kepčijom kao sportskim direktorom i na kraju Igorom Tudorom kao trenerom, je doživjela prvi udarac svojim ambicijama...

Image
ESKALIRAO NOVI PROBLEM U REPREZENTACIJI HRVATSKE: /

Zaboravite lijevog beka, Dalić za ovu poziciju jednostavno nema rješenje

Image
ESKALIRAO NOVI PROBLEM U REPREZENTACIJI HRVATSKE: /

Zaboravite lijevog beka, Dalić za ovu poziciju jednostavno nema rješenje

Karačićev otac rođen u Australiji

Prema Transfermarktu, Fran Karačić procijenjen je na milijun i pol eura. Inače, uoči SP-a u Rusiji 2018. mediji su pisali kako je Fran dobio službeni poziv tadašnjeg australskog izbornika, Nizozemca Bert van Marwijka za pripreme za Mundijal i kazao kako nije dvojio niti minute. Frana je Australiji preporučio Ante Miličić, aktualni pomoćnik Bert van Marwijka, ali je na kraju ostao kod kuće.

Karačićev otac je, naime, rođen u Australiji dok mu je djed tamo proveo većinu života te samim time već posjeduje australsku putovnicu. Karačić je za U-21 reprezentaciju nastupio osam puta dok za seniorsku reprezentaciju nije nastupio nijedanput.


Play ponuda
Play ponuda