SRUŠEN NAJVEĆI MIT O LIONELU MESSIJU: / Je li nakon ovog završena rasprava o najboljem ikad?

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Mnogi su skloni tvrditi kako su Lionela Messija stvorili igrači s kojima je igrao

31.3.2019.
21:24
AFP
VOYO logo

Lionel Messi jučer je postigao oba gola u pobjedi Barcelone protiv Espanyola od 2:0. Argentinac je s nova dva gola stigao do svog 31. gola ove sezone u LaLigi, odnosno 41. u svim natjecanjima te tako potvrdio da je u sjajnoj formi.

Messi je jučer također ostvario još jedan veliki uspjeh te je sa 41 golom ove sezone stigao do svoje desete sezone zaredom u kojoj je postizao 40 ili više golova. Ipak, i pored sjajnih brojki mnogi su predviđali da će Messi prestati s postizanjem velikog broja golova nakon što Xavi i Iniesta odu iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina kao argument

Veliki broj kritičara Lionela Messija je upravo smatrao da ovaj dvojac ima ključnu ulogu u postizanju golova Argentinca, te da su za to zaslužne njihove asistencije, a mnogi su branili ovu teoriju slabim igrama Messija u dresu Argentine gdje nije imao Xavija i Iniestu. Međutim, brojke govore da Messi i bez njih ima odličan prosjek postignutih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je nakon odlaska Xavija odigrao 193 utakmice i postigao 181 gol. Bez Neymara i Xavija je odigrao 92 utakmice i postigao 82 gola, a zajedno bez Xavija, Neymara i Inieste je odigrao 38 utakmica i postigao 41 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo