Srpski obračun sa Sammirom: 'S nama bi da se kačiš?'

Nastavlja se sapunica oko navodnog Sammirovog noćnog izlaska u Beogradu. Nakon što je Brazilac demantirao priču, srpski tabloid Alo ga je napao još žešće i poručio mu da laže.

30.1.2013.
10:48
VOYO logo

Podsjetimo, srpski tabloid Alo je objavio fotografiju Sammira s nepoznatom djevojkom uz naslov "Samir ludovao uz srpske cajke'', a Brazilac je nedugo nakon objave te vijesti na Facebooku demantirao takve tvrdnje.

"Vidim da se u medijima pojavila vijest da sam vikend proveo u Beogradu. Ovim putem želim demantirati te informacije, u Beogradu sam bio prije 3 mjeseca na pregledu i terapijama tetive kod gospođe Marijane uz dopuštenje kluba. Nakon terapija izašao sam s poznanicima na piće (ne na cajke i ne cijelu noć!) te nas je netko slikao i sada te slike dodao uz ovaj izmišljeni članak", napisao je Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je status razbjesnio novinare srpskog tabloida koji su ga nastavili 'bombardirati'. Objavili su članak s naslovom "Lažeš, Samire" te na fotografiju stavili poruku "S nama bi da se kačiš?", dok u tekstu donose nove detalje veznjakovog navodnog provoda.

"E, pa, Samire, burazeru, nemoj da lažeš! Prisustvo Brazilca ovog vikenda u srpskoj prestonici potvrdila nam je lično i PR kluba Sinema Tijana Stojiljković, koja je za Samira objasnila da je pristojan i kulturan momak koji je pio vodu umesto alkohola, dok su devojke u njegovom prisustvu konzumirale šampanjac. Mlakonja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski Brazilac je na početku večeri imao i manju neprijatnost kada nije mogao da pristupi VIP delu kluba jer ga niko nije prepoznao (možeš misliti koliko je slavan!?), ali ubrzo se našao u separeu sa brojnim pripadnicama lepšeg pola. Pored Samira, te večeri su se u elitnom beogradskom klubu našli i bivši reprezentativac BiH Elvir Bolić, makedonska manekenka Aleksandra Nakova, kao i brojne zvezde iz bivših republika, koje su ipak nešto poznatije nego napadač Dinama, pulen Igora Štimca koji bi trebalo da se nađe u nacionalnom timu i na meču kvalifikacija za SP protiv Srbije u martu", piše Alo i na kraju poručuje:

"Ako je Brazilcu za utehu, on nije jedini 'šahovničar' koji je slab na srpsku muziku. I Ivan Rakitić je nekada znao da uz Mladena Krstajića prevrne stolove nemačkih lokala pred naletom Mileta Kitića, ali za razliku od njega, Rakitić to nikada nije krio, tako da, Samire, moj dječače plavi, nauči da budeš šmeker, inače ćeš celog života ostati papak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo