SRPSKI REPREZENTATIVAC UZIMA HRVATU MJESTO U UNITEDU? / Mourinho poslao skaute u Italiju po igrača od 100 milijuna eura

Image
Foto: AFP

Novinari Suna bacili su se u analizu koji bi igrač bolje odgovarao Manchester Unitedu te su zaključili da Milinković-Savić možda ipak ima prednost u ovom trenutku ispred Kovačića

17.4.2018.
7:30
AFP
VOYO logo

Manchester United na ljeto bi mogao ostati bez čak tri veznjaka. Michael Carrick oprašta se od nogometa, a Fellaini i Mhiktaryan mogli bi promijeniti klub. Jose Mourinho zato će morati u potragu za novim pojačanjima.

Engleski The Sun saznaje kako je Portugalac poslao skaute u Italiju kako bi pratili Lazijevog Sergeja Milinković-Savića. Transfermarkt vrijednost srpskog reprezentativca procjenjuje na 70 milijuna eura, ali Englezi smatraju kako je njegova cijena i mnogo veća te prelazi 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni 23-godišnji Srbin ove je sezone zabio 11 golova i dodao sedam asistencija, a želja je brojnih europskih velikana. No nije jedini na Mourinhovom popisu - tu je navodno i naš Mateo Kovačić. Novinari Suna bacili su se u analizu koji bi igrač bolje odgovarao Manchester Unitedu te su zaključili da Milinković-Savić možda ipak ima prednost u ovom trenutku. Mlađi je, kompletniji, a i golovi mu nisu strani pojam za razliku od našeg Kovačića koji poprilično rijetko zabija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina prednost našeg reprezentativca je manja cijena, no valja pričekati ljeto i vidjeti kako će to United na čelu s Mourinhom odigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo