SRPSKI MEDIJI LINČUJU NIKU KOVAČA: / 'On bolesno mrzi Srbe i Zvezdu, na skandalozan način motivira svoje igrače'

Image
Foto: Profimedia

Naravno, nema izvora za Kovačeve izjave iz svlačionice

18.9.2019.
11:43
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Crvene zvezde u srijedu navečer gostuju u Münchenu gdje će na otvaranju nove sezone Lige prvaka odmjeriti snage s Bayernom. Uoči tog susreta srpski mediji zgražaju se na njegove postupke te ističu kako hrvatski trener potencira mržnju između Hrvata i Srba.

Image
TOTALNI NOGOMET U IZVEDBI MATEA KOVAČIĆA: /

Srebrni Vatreni imao je trenutak savršenstva protiv Valencije

Image
TOTALNI NOGOMET U IZVEDBI MATEA KOVAČIĆA: /

Srebrni Vatreni imao je trenutak savršenstva protiv Valencije

Tekst koji je objavio Informer skandalozan je, ali i zabrinjavajuć. "NIKO KOVAČ BOLESNO MRZI SRBE I ZVEZDU: Nabijte im 10 komada i odučite ih od fudbala!", naslov je spornog članka koji sadrži još "zanimljivih" pasusa. Ovo su neki od njih:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nema izvora za Kovačeve izjave iz svlačionice. Informer tvrdi da je svoju veliku mržnju prema Srbima Kovač izrazio u svom "bolesnom govoru" u svlačionici u kojem je igračima poručio: "Nabijte im 10 komada, a ni tada nemojte stati. Odučite ih od nogometa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodan dan

Uoči tog susreta medije u Srbiji iznenadio je jedan potez Nike Kovača. Naime, hrvatski stručnjak odlučio je igračima dati slobodan dan.

DAN KAD JE EUROPA UPOZNALA BOYSE: ‘Za naš bus radila se posebna selekcija. Samo probrani, dokazani ljudi, od ulice do ostalog’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvezda je pet puta igrala protiv Bayerna. Najpoznatiji okršaj je onaj iz polufinala Kupa prvaka 19981. kada je Zvezda nakon dvije utakmice prošla dalje. U prvoj je slavila u gostima s 2:1, dok je u Beogradu bilo 2:2. Nakon toga je Zvezda osvojila naslov. Prije toga Bayern je bio bolji u sezoni 1979./80. kada je u trećem kolu Kupa UEFA dobio prvu utakmicu sa 2:0 i prošao dalje unatoč porazu 3:2 u revanšu. Zvezda je tada imala tri gola prednosti.

"I pored ovako velike tradicije čini se da u Münchenu ne pridaju previše značaja utakmici sa Zvezdom. Naime, Hrvat na klupi minhenskog velikana u ponedjeljak je šokirao njemačku javnost kada je objavio kako će njegovi igrači imati slobodan dan uoči susreta sa Zvezdom. Kovač je navodno tu odluku donio u dogovoru s kondicijskim trenerom i zaključak je bio da igračima treba predah od utakmice s Leipzigom", piše Kurir i zaključuje tekst sljedećim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostaje samo pitanje radi li Kovač ovo zaista iz razloga kako bi odmorio svoje igrače ili možda podcjenjuje crveno-bijele i smatra da će njegovi puleni tu utakmicu odraditi bez pola muke."

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo