SRPSKI KURIR NARUGAO SE MODRIĆU I VATRENIMA: / Odlučili su se malo 'osladiti' porazom Hrvatske

Image
Foto: AFP

Nije puno trebalo da se i u susjedstvu oglase po porazu Vatrenih u Budimpešti

24.3.2019.
20:48
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je poraz u drugom nastupu u kvalifikacijama za Euro 2020., nakon što je Mađarska u nedjelju slavila sa 2-1 (1-1) u dvoboju odigranom u Budimpešti. Strijelac za našu reprezentaciju bio je Ante Rebić u 13. minuti na asistenciju Andreja Kramarića, a Mađarska je izjednačila u 34. minuti pogotkom Adama Szalaija. Pobjedu Mađarima u 76. minuti donio je Mate Patkai nakon udarca iz kuta.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Zazivali Tadića

Nakon utakmice oglasili su se i brojni srpski mediji koji su prenijeli vijest o porazu, a poseban osvrt u svom naslovu dao je Kurir koji se narugao Vatrenima napisavši da Hrvatska nema Tadića. Jasna je to aluzija na Dušana Tadića koji je ove sezone bio najbolji igrač Ajaxa u izbacivanju Real Madrida iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jalovo su Hrvati kreirali na polovici Mađarske, bilo je očigledno da su energetski potrošeni i bez ikakve ideje da se dođe do remija, izabranici Zlatka Dalića su loše izgledali na utakmici i morat će bolje ako misle na Europsko prvenstvo.", napisali su između ostaloga iz Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo