SRPSKA POLICIJA UHITILA SPLITSKE HULIGANE: / Zbog divljanja na benzinskoj pumpi prijeti im do 2 mjeseca zatvora

Image
Foto: Screenshot

Pripadnici srpskog MUP-a zaustavili na autoputu više od 400 hrvatskih navijača i detaljnom provjerom i pretresom otkrili veću količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji,

3.8.2018.
12:50
Screenshot
VOYO logo

Srbijanska policija uhitila je u petak skupinu navijača Torcide, osumnjičenih da su u četvrtak ujutro demolirali benzinsku crpku na autocesti kod Beograda, javljaju beogradski mediji, a ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je uhićenje u tijeku u dvije policijske postaje.

NOVI DETALJI DIVLJANJA TORCIDE NA PUMPI U BEOGRADSKOM PREDGRAĐU: ‘Ušlo je 200 Hrvata, bili smo skamenjeni’

Stefanović je izjavio da su pripadnici MUP-a zaustavili na autoputu više od 400 hrvatskih navijača i da je detaljnom provjerom i pretresom otkrivena veća količinu drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji, te manja količinu narkotika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija kod nekih navijača pronašla i ukradenu robu

On je rekao da u postaje u Nišu i Grockoj policija privodi 32 navijača koji će biti proslijeđeni nadležnim tužiteljstvima i sucima za prekršaje.

"Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj crpki kod Vrčina - cigarete, piće te igračke s markicama Republike Srbije. Zbog divljanja na benzinskoj crpki sucu za prekršaje u Beogradu bit će privedeno 28 navijača zbog nepristojnog, drskog i bezobzirnog ponašanja, za što je zapriječena zatvorska kazna od 30 do 60 dana“, objasnio je ministar Stefanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti uhićeni navijači, točnije njih 28 kako javlja Blic, prebačeno je u Beograd.

Uhitili 32 navijača, 28 ih prebačeno u Beograd sucu za prekršaje

'Policajci iz policijske stanice Grocka uhitili su 32 navijača Hajduka koji su na putu za Sofiju napravili kaos na benzinskoj postaji. Uhićeni su na povratku iz Bugarske, a akciju je predvodio osobno šef policijske postaje Grocka Zoran Đorđević', piše danas Blic.rs. Veća skupina navijača Hajduka noćas zadržana na ispitivanju u Nišu gdje su morali čekati čak osam sati, nakon čega su nastavili put prema Hrvatskoj, doznaje 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesetak navijača Torcide, na putu iz Splita prema Sofiji gdje je Hajduk igrao protiv Slavije, divljala je na benzinskoj postaji kod Beograda. U koloni od 30 automobila i kombija, navijači su u noću na četvrtak izazvali kaos na crpki 'Mola' na autocesti kod Vrčina, objavili su beogradski mediji, a policija je potvrdila da su ondje uzeli piće i cigarete, a što nisu platili.

Srbijanski ministar policije upozorio je poslije današnje akcije policije i građane Srbije i goste da se ponašaju "sukladno propisima i da poštuju zakone Srbije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu sigurnost, bit će oštro sankcionirano“, poručio je Stefanović.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo