SRNIN NASLJEDNIK VRSALJKO: / 'Želim se prema hrvatskom dresu odnositi onako kako je on to činio'

Image
2.9.2016.
20:30
VOYO logo

Nije se Vrsaljko u uvodna dva kola španjolskog nogometnog prvenstva stigao predstaviti navijačima kluba, u jednoj je utakmici bio prekobrojan na popisu igrača za nastup, u drugoj ostao na klupi. Na klupi, pak, ne bi trebao biti u utakmici između Hrvatske i Turske koja se u ponedjeljak igra na stadionu Maksimir. Pozicija desnog braniča trebala bi biti njegova nakon što je dojučerašnji kapetan Darijo Srna proglasio reprezentativnu mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čekam svoju priliku u klubu, naporno radim, i prilika će doći prije ili kasnije. Oduševljen sam Atleticom, sretan sam i zadovoljan. Siguran sam da ću mnogo napredovati od Simeonea i njegovog rada", smatra Vrsaljko koji o susretu protiv Turske i početku kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju 2018. godine kaže:

"Pristup je uvijek isti i razlike ne bi trebalo biti, uvijek idemo na pobjedu makar će Turci biti motivirani. Moramo dati svoj maksimum, u što ne sumnjam, a prazne tribine neće nam biti alibi. Bit ćemo ozbiljni i nadam se pobjedi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo podcijeniti Tursku, oni su kvalitetna reprezentacija, ali znamo i s kojom kvalitetom mi raspolažemo. Uloga nasljednika Darija Srne na desnoj strani nije mi pritisak, već motiv, i želim se prema hrvatskom dresu odnositi onako kako je on to činio", poručio je Vrsaljko za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo