Darijo Srna priznao: 'Žao mi je što je Dinamo deklasiran'

Nogometaši Šahtara otvorili su novo izdanje Lige prvaka domaćom pobjedom 2:0 protiv danskog prvaka Nordsjællanda. Rutinski su odradili posao, a pobjeda je mogla biti i uvjerljivija.

20.9.2012.
11:37
VOYO logo

Svoje viđenje utakmice dao je za službenu klupsku web-stranicu i kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna. "Najvažnija stvar je rezultat. Istina je da nismo iskoristili puno prilika, ali realizirali smo dvije koje su nam donijele tri boda. Zato možemo biti sretni, posebno kad se sjetimo prošle sezone. Pokazali smo dobar nogomet, uzeli važne bodove i sada gledamo prema naprijed", poručio je Srna. Darijo je na utakmici nepotrebno zaradio žuti karton. "Bilo je nemoguće izbjeći ih. Primjerice, Luiz Adriano nije imao namjeru simulirati, uvjeren je da je bilo kontakta i prekršaja. Ja sam dobio žuti karton zato što me je suparnički igrač prošao i morao sam ga zaustaviti." http://rutube.ru/embed/5864434

Samo dan prije najveći rival Šahtara, Dinamo Kijev, doživio je težak poraz na gostovanju kod PSG-a 4:1, 77 minuta za Ukrajince odigrao je i Niko Kranjčar. "Mi moramo gledati sebe, ali žao mi je što je Dinamo deklasiran, žao mi je što je tako prošao. No, ništa još nije odlučeno, još uvijek imaju šanse."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici Šahtarove skupine Chelsea i Juventus podijelili su bodove (2:2), "Taj nam rezultat odgovara, ali prvo i najvažnije, Šahtar mora brinuti o sebi. Moramo osvajati bodove kod kuće i onda će sve biti u redu", zaključio je hrvatski kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo