SRNA LJUT NAKON REMIJA: / 'Trebali smo sve riješiti u prvom dijelu, a penala nije bilo'

Image

Šahtar i Sevilla odigrali su bez pobjednika 2:2 u prvom polufinalnom dvoboju Europske lige. Ukrajinci su do 81. minute imali vodstvo od 2:1 , a onda je Sevilla izjednačila s bijele točke.

29.4.2016.
8:37
VOYO logo

"U prvom poluvremenu smo bili bolji dok je Sevilla to bila u nastavku. Trebali smo sve riješiti u prvih 45 minuta. Imali smo više prilika, ali smo na nesreću primili rano gol. U drugom poluvremenu pali smo fizički i mentalno. Sevilla je promijenila taktiku i zaigrala je s više samopouzdanja, međutim borili smo se do kraja", izjavio je Srna nakon utakmice te je dodao.

Nema odustajanja

"Svi smo željeli pobjedu i dali smo maksimum. Nakon što smo primili gol zaigrali smo dobro, napadali smo cijelo vrijeme. U nekim trenucima Sevilla je imala više šansi ali nismo odustajali. Idemo se u Španjolsku boriti. Poznato je da Šahtara pobjeđuje i u gostima, zašto ne bi mogli to učiniti i protiv Seville".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče penala Srna je rekao da je upitao suigrača Ferreyru što je bilo te je rekao kako mu je on odgovorio da nije bilo niti dodirnuo Vitola nakon čeka je dosuđena najstroža kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada više ništa ne možemo mijenjati. Moramo se pripremiti za uzvrat. U nogometu je sve moguće. Vjerujem u svoju momčad i možemo doći do dobrog rezultata u gostima. Možda će nam rezultat 2:2 u našem trećem susretu sa Sevillom donijeti sreću. Vidjet ćemo", završio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo