'Srna je jednako kvalitetan kao Modrić!'

22.12.2011.
12:46
VOYO logo

U izboru za najboljeg hrvatskog nogometaša u 2011. godini Igor Tudor je bio vrlo jasan.

"Modrić je uvjerljivo najbolji hrvatski igrač. Ima kontinuitet, nema dvojbi da je on naš broj jedan. Njega silno želi Chelsea, a na njegovoj poziciji ima Lamparda. Tu svakoj priči o tome tko je naš najbolji igrač dolazi kraj. Pazite, Modrić igra u sredini terena, sve pozicije može odigrati na vrhunskoj razini, a rivali su mu ponajbolji svjetski igrači", rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah iza njega postavio je kapetana Hrvatske.

"Srna igra jednako kvalitetno kao Modrić, ali ipak igra u ligi niže kvalitete. Šahtar je napravio odlične rezultate u Ligi prvaka ", objašnjava Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na visoko treće mjesto postavio je Ivana Perišića, iza kojeg je godina u kojoj je ostvario transfer u Bundesligu, izborio status standardnog reprezentativca.

"Za mene je on u rangu Srne, Perišić je igrač koji je u stalnom usponu, on mora imati zacementirano mjesto u prvoj momčadi Hrvatske. Perišić je igrač koji donosi prevagu", kazao je bivši igrač Hajduka i Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekaljeni bivši reprezentativac oduševljen je Mandžukićevim golgeterskim učinkom, sretan je što se Pletikosa na pravi način vratio među vratnice, sviđa mu se Eduardova lakoća realizacije.

"Na popis sam uvrstio Ivica Olića premda nije imao puno utakmica. Ali, ono što je prikazao u utakmici s Turskom bilo je vrhunsko, u najvažnijem dvoboju godine bio je onakav Olić kakvog poznajemo i kakvog Hrvatska treba", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor je nedavno bio u Torinu, posjetio svoj Juventus, o čemu su izvijestili svi talijanski mediji.

"Juventus igra moderni nogomet, puno se radi na presingu, na posjedu lopte. Promijenila se Italija od vremena kada sam ja igrao" kaže bivši igrač, koji je bio i u Rimu, susreo se s Lazijevim trenerom Edoardom Rejom kod kojeg je pekao zanat dok je ovaj bio u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo