kvalifikacije za sp /

Srbi uzeli bod u Walesu, Italiji i Španjolskoj uvjerljive pobjede

Image
Foto: AP

Wales je vodio golom Balea iz 30. minute, a Srbi su izjednačili preko Mitrovića četiri minute prije kraja. U ovoj skupini vode Irci koji su u subotu slavili kod Austrije s 1-0

13.11.2016.
9:15
AP
VOYO logo

U susretima europskih kvalifikacija za SP 2018 igranih u subotu uvjerljive pobjede su ubilježili Španjolska i Italija, dok su u Cardiffu Wales i Srbija odigrali 1-1. 

Wales je vodio golom Balea iz 30. minute, a Srbi su izjednačili preko Mitrovića četiri minute prije kraja. U ovoj skupini vode Irci koji su u subotu slavili kod Austrije s 1-0. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G i Italija i Španjolska su postigli visoke pobjede. Italija je pobijedila u gostima Lihtenštajn s 4-0 uz dva gola Belottija, dok je Španjolska kod kuće rutinski slavila protiv Makedonije s 4-0 pogocima Vitola, Monreala, Aduriza i autogolom Velkovskog.

U ovoj skupini Izrael je slavio kod Albanije s 3-0 nakon što je u ranoj fazi utakmice domaći branič Đimsiti skrivio penal i dobio crveni karton. Ova se utakmica igrala u Elbasanu, a zbog terorističkih prijetnji Izraelcima osiguravalo ju je više od dvije tisuće policajaca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo