'Sramotno je što Mourinho radi našem Realu!'

Atmosfera u Real Madridu prije uzvrata polufinala Lige prvaka protiv Barcelone u utorak sve je lošija.

30.4.2011.
16:59
VOYO logo

Nakon Ronaldove kritike na račun obrambene igre Reala, Jose Mourinho odlučio je svoju najveću zvijezdu malo 'ohladiti'. Ronaldo, naime, nije uvršten u sastav za prvenstveni ogled protiv Reala iz Zaragoze.

Španjolski mediji odmah su to povezali s Ronaldovom kritikom Mourinhove taktike: "Ne sviđa mi se takav način igre, ali moram se prilagoditi jer stvari su takve kakve jesu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho još nije komentirao svoju odluku da 'odmori' nezadovoljnog Cristiana, ali zato je malo ublažio svoj ogorčeni nastup nakon polufinala, u kojem je uvrijedio i Barcelonu, i ljude iz FIFA-e i Pepa Guardiolu...

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=p9iRXjj76shePqF8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što sam napravio bilo je da sam postavio pitanje: 'Zašto?' Nisam nikoga optužio. Postoje snimke, na njima se sve vidi. Ja sam odlučniji nego ikad da nastavim svoju misiju u Real Madridu", izjavio je portugalski svadljivac.

Međutim, njegove jadikovke nisu se svidjele bivšem predsjedniku Reala Ramonu Calderonu koji smatra da Mourinho svojim ponašanjem sramoti slavni Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije u tradiciji Real Madrida da predsjednik kluba da toliku vlast i moć treneru, u ovom slučaju Mourinhu. Nije Mourinho vlasnik kluba. Pa čak ni direktor kluba ne smije ući u nMourinhovu kancelariju zato što ju zaključava. Nema šanse da ovo dobro završi.", izjavio je Calderon i dodao još oštrije:

"Bilo je nemoguće da se takve stvari događaju u vrijeme dok sam ja bio predsjednik, stalno nam se događaju neke afere i skandali, a navijači snose posljedice. Madrid je veliki klub koji se nikad nije žalio na suce, zato je ovo što on radi sramotno. Razumljivo mi je da su tenzije povišene tijekom utakmice, ali skroz je nedopustivo govoriti o Unicefu i sucima, konstantno!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priči o Realu i Barceloni, javio se i trener megamomčadi iz Katalonije Pep Guardiola te najavio kako će uoči utakmice koja se igra u utorak na Camp Nou pričati isključivo o nogometu.

Na pitanje misli li da su njegovi igrači simulirali u prvoj utakmici, Pep je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na to ću vam odgovoriti u ponedjeljak".

Živi bili pa vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104290840006 arti-201104280090006 arti-201104280649006 arti-201104280432006

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo