SRAMOTNA PARTIJA ZVIJEZDE: / Čitava Engleska se pita da li je ovo moguće u profesionalnom nogometu?

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
13.4.2017.
17:56
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Leicester je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka odradio prilično dobar posao iako je poražen kod Atletico Madrida. 'Lisice' su na Vicente Calderonu igrale na 'nulu' i to bi im na kraju i uspjelo da Španjolci nisu dobili penal na poklon budući da prekršaj nije bio unutar 16 metara.

ODLUKA PADA U ENGLESKOJ: Sudac oštetio Leicester, a Griezmann nije imao milosti s bijele točke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazneni udarac bio je realizirao najbolji igrač Atletico Madrida Antoine Griezmann. Međutim, jedan drugi detalje sa utakmice je upao u oko engleskim novinarima. Jamie Vardy nije imao niti jedno točno dodavanje. Britanski tabloid Daily Mail javlja kako je Vardy svega jedanaest puta imao loptu u nogama, a niti jednom nije zapucao na gol protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar engleskog Guardiana je, pak, javio kako Vardy nije imao niti jedno točno dodavanje. To je pokrijepio fotografijom službenog zapisnika susreta koji je objavio na svom Twitteru, a u kojem piše kako je Vardy imao jedan pokušaj za srednje daleko dodavanje i jedan za daleko dodavanje, no oba su bila pogrešna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Otoku se u nevjerici pitaju je li ikome ikada ovo uspjelo u Ligi prvaka, a iako nemamo točan podatak i nama se čini kao da je Vardy upravo postao vlasnik neslavnog rekorda. Vardy je na travnjaku proveo 77 minuta, nakon čega je zamijenjen. Uistinu je teško za povjerovati da jedan profesionalac u četvrtfinalu Lige prvaka ne uspije niti jednom dodati loptu suigraču. Strašno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo