'Spremni smo za bitku! Dolazimo vas dokrajčiti!'

'Spremni smo za bitku za London.

14.3.2012.
12:29
VOYO logo

Uzvratni susret osmine finala Lige prvaka između Chelseaja i Napolija dat će odgovor na pitanje može li londonski klub pod vodstvom novog trenera Roberta Di Mattea nastaviti u pobjedničkom ritmu ili će Talijani nastaviti živjeti svoj san.

Podsjetimo, Napoli u London stižu s prednošću od 3:1, a ulaskom u četvrtfinale postigli bi povijesni uspjeh u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrat ćemo kao da se radi o finalu. Nakon dvije uzastopne pobjede puni smo samopouzdanja i mislim da možemo nadoknaditi zaostatak", rekao je Juan Mata. Privremeni Chelseajev trener Di Matteo za vikend je poštedio nekoliko igrača kako bi bili spremni za Napoli, a ooči susreta je otkrio u čemu je Torresov problem. "Torres bi morao prestati razmišljati o tome koliko ga je klub platio. Kada se počne koncentrirati samo na nogomet, počet će i zabijati."

Napoli u London dolazi u odličnoj formi. Ima šest pobjeda u nizu u kojima je postigao čak 17 pogodaka. "Spremni smo za bitku za London. Chelsea pod vodstvom novog trenera igra bolje, ali dolazimo ga dokrajčiti", poručio je trener Napolija Walter Mazzari. Iako na Stamford Bridge dolaze s prednošću od dva pogotka, nogometaši Napolija neće se opustiti. "Favoriti smo, ali ne smijemo se tako ponašati. Vidjeli smo kako je Milan prošao u igri s Arsenalom jer je mislio da je gotovo. Ne smijemo igrati kao Milan jer ćemo doživjeti katastrofu. Nadam se da ćemo postići pogodak i time riješiti dileme vezane uz ulazak u četvrtfinale", rekao je Marek Hamšik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real će na svom terenu ugostiti moskovski CSKA. U prvoj utakmici bilo je 1:1, što znači da će gosti morati postići bar pogodak žele li dalje. To će im biti prilično teško jer je Realova obrana najčvršća u Ligi prvaka; primila je samo tri pogotka, a čak dva zabili su joj igrači zagrebačkog Dinama. Uz to, Real je u posljednja 34 susreta u svim natjecanjima postigao čak 30 pobjeda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo