'Spreman sam razotkriti Zorislava Srebrića'

2.11.2011.
19:06
VOYO logo

Hrvatska U-17 reprezentacija je na kvalifikacijskom turniru u Istri bila posljednja u konkurenciji Belgije, Ukrajine i Azerbajdžana. Jozak kao predsjednik Stručne komisije snosi odgovornost za debakl, ali smatra da bi bilo drugačije da je donošenje odluka vezanih za reprezentaciju samo u njihovoj domeni.

"Ja nemam problema s preuzimanjem odgovornosti. Dapače, to mi odgovara. Međutim, mislim da bi bilo logično da imam ovlasti u provođenju odluka. Odluke Stručne komisije sigurno će donijeti pomak, ali nažalost provođenje tih odluka nije u našoj domeni", rekao je Jozak za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javno je prozvao glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića da je on taj koji mu se miješa u posao.

"Na sljedećem sastanku Stručne komisije ću zahtijevati da se provođenje stručnih odluka prepusti čovjeku kojeg ćemo mi predložiti. A to sigurno neće biti glavni tajnik HNS-a. Njega iznimno cijenim i poštujem, ali nije normalno da svaka odluka prije provođenja mora biti blagoslovljena od njega. I ona najbanalnija. Imam mnogo primjera onoga što nije odobrio i spreman sam sve iznijeti van bude li potrebno", izjavio je šef svih izbornika mlađih kategorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgore od svega, hrvatskom nogometu se ne piše svjetla budućnost.

"Ovo što se događa posljedice su lošeg rada u prošlosti, koji sad dolazi na naplatu. Čeka nas vrlo teško razdoblje promjena i rezova", zaključio je Jozak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo