SPREMA SE VELIKI TRANSFER NA POLJUDU: / Doznajemo koliko će Hajduk milijuna eura tražiti za svog ponajboljeg igrača

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Inače, u Kairatu igra i nekadašnji član Hajduka Dino Mikanović koji je preko danskog Aarhusa stigao u Kazahstan

7.2.2020.
14:30
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Na Poljudu se sprema velik posao. Kako u HNL-u prijelazni rok traje sve do 15. veljače, još uvijek ima vremena za kombiniranje i prodaju igrača, a pojavila se informacija da je Brazilac Jairo na meti kazahstanskog Kairata.

Trener Hajduka Igor Tudor potvrdio je da je stigla ponuda za Jaira, ali iza još neke igrače Hajduka. Kako neslužbeno doznajemo, Hajduk će pričekati ponudu, a Brazilca neće pustiti ispod tri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jairo ima dobru ponudu kao i još tri-četiri igrača. Hajduk će odlučiti što je najbolje za klub, drago nam je da imamo igrače koje drugi žele. Jairo nam je jedan od najboljih igrača, on radi razliku u HNL-u i jasno je da ima sviju cijenu. Zasad nam je drago da je on tu“, rekao je Tudor na konferenciji za medije u petak.

Image
TUDOR UOČI LOKOMOTIVE: /

'Nikakav VAR nam nije donio prevagu ni pobjedu, tri-četiri igrača Hajduka imaju ponude'

Image
TUDOR UOČI LOKOMOTIVE: /

'Nikakav VAR nam nije donio prevagu ni pobjedu, tri-četiri igrača Hajduka imaju ponude'

Ponajbolji igrač

Dvadesetsedmogodišnji krilni napadač u posljednjih je nekoliko godina stožerni prvotimac i ponajbolji igrač Hajduka. Ove je sezone zabio osam golova te upisao dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u Kairatu igra i nekadašnji član Hajduka Dino Mikanović koji je preko danskog Aarhusa stigao u Kazahstan.

Nitko nije siguran

Sam trener Igor Tudor uoči početka proljetnog dijela sezone najavio je da bi moglo biti prodaje igrača te da si Hajduku u ovom trenutku ne može priuštiti kupovanje bez prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini igrač za kojeg je naglasio da sigurno ne odlazi jer Ismajili za kojeg, kako je rekao, nije još uvijek stigla adekvatna ponuda. Nije Tudor naveo za koliko bi prodao talentiranog stopera, ali rekao je da to neće biti “par milijuna”, već da će morati netko doći s “ozbiljnim novcima”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo