SPREMA SE TRANSFER KOJI ĆE POTRESTI BAVARSKU: / Niko Kovač kao najveću želju istaknuo sjajnog napadača Tottenhama

Image
Foto: AFP

Talijanski mediji javljaju kako je iskrsnuo interes Bayerna za krilnog napadača Tottenhama Heung-min Sona

17.9.2018.
9:05
AFP
VOYO logo

Nakon što su odlučili da ovoga ljeta neće dovoditi nova pojačanja, Bayern je u novu sezonu ušao sa četvoricom krilnih igrača, a dvojica od njih (Arjen Robben i Franck Ribery) su već debelo zagazila u tridesete godine života i imaju problema s ozljedama, a ni preostala dvojica (Kingsley Coman i Serge Gnabry) nisu lišena problema s ozljedama.

Nije dugo trebalo da Bayernov broj veznjaka padne na tri, već na početku sezone Kingsley Coman ozlijedio je gležanj i na terenu ga neće biti do kraja godine. Usprkos tome što čelnici kluba tvrde kako je kadar dovoljno širok da izdrži sve moguće izazove u tekućoj sezoni, sljedećeg ljeta bi moglo doći do promjene jer bi Ribery i Robben trebali napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oslobođen vojske

Bavarci su već povezivani s nekim imenima, a sada je na listu dodano još jedno. Prema pisanju CalcioMercata, momčad Nike Kovača zainteresirana je za krilnog napadača Tottenhama Heung-min Sona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korejac je nedavno zbog sjajnog rezultata na Azijskim igrama osigurao izuzeće od odrađivanja vojnog roka i dobio priliku potpuno se posvetiti karijeri. Bavarcima je posebno zanimljiv jer ima 26 godina i najbolje godine karijere mogao bi provesti baš u Münchenu.

Son bi bio sjajno pojačanje za Bayern, posebno zbog iskustva igranja u Njemačkoj zbog svog staža u Bayeru iz Leverkusena, ali postoje i druge neimenovane opcije koje navodno bolje odgovaraju momčadi i renomeu Bayerna. Usprkos tome, Bavarci nisu odustali i Son je, ako je vjerovati talijanskim medijima, njihova glavna meta za sljedeće ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo