SPREMA SE SENZACIJA: /

Vatreni ove zime odlazi u redove europskog velikana?!

Image
Foto: AFP, Ivo Cagalj/PIXSELL

Nekoliko velikih europskih klubova navodno je zainteresirano za hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića koji bi ove zime mogao napustiti Inter, tvrde talijanski mediji.

5.12.2015.
12:22
AFP, Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Brozović je u drugom planu kod trenera Roberta Mancinija i najčešće ulazi s klupe. Prilično se izglednim stoga čini da će u siječanjskom prijelaznom roku napustiti San Siro, a portal Calciomercato tvrdi da je Inter postavio 15 milijuna eura kao cijenu za hrvatskog veznjaka.

Godinu dana u Interu

U klubu se, međutim, nadaju da će uspjeti izvući i koji milijun više, posebno zato što navodno postoji čitav niz interesenata. Talijanski mediji idu toliko daleko da spominju čak i Barcelonu što djeluje posve nevjerojatno, a Brozovića navodno prate i Chelsea, Arsenal, Everton i Borussia Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše je ipak zagrizao, tvrdi Calciomercato, londonski Arsenal koji je Brozovića pokušao dovesti još dok je bio član Dinama. Inter je ipak bio brži i u siječnju ove godine kupio 23-godišnjeg nogometaša za osam milijuna eura, a kako sada stvari stoje, mogao bi na njemu nakon samo godinu dana dobro zaraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo