SPREMA SE NOGOMETNA KRAĐA STOLJEĆA: / Najtalentiraniji mladi Englez mogao bi preseliti u Italiju

Image
Foto: AFP

Talijani se spremaju izvesti transfer po već oprobanoj šabloni

28.10.2018.
12:29
AFP
VOYO logo

Od dolaska Cristiana Ronalda u Torino reputacija Juventusa otišla je u nebo, raste im vrijednost dionica, a mnogi ih vide i kao prve favorite za osvajanje Lige prvaka. Momčad Massimiliana Allegrija igra sjajan nogomet, imaju mir zbog ugodne situacije u domaćem prvenstvu i nije nemoguće da zbilja zasjednu na krov Europe.

Međutim, nije to jedina stvar kojom se bave u Torinu, čelnici kluba traže način da na valu koji je pokrenuo dolazak Portugalca dovedu u klub još nekoliko imena koja bi im možda inače bila nedostupna. Jedno od tih imena je i Phil Foden, mladi veznjak Manchster Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već su tako odveli jednog

Jednom od najvećih talenata u momčadi Građana na kraju sezone ističe ugovor, a prema pisanju Mirrora Juventus bi ga mogao dovesti na sličan način na koji su već jednom doveli Paula Pogbu iz drugog dijela Manchestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foden nastupa za mladu Englesku reprezentaciju čiji je najbolji igrač, a njegov transfer u Torino Juventusa bi koštao samo 175 tisuća funti koliko moraju platiti klubu od kojeg ga kupuju za razvoj. Bio bi senzacionalan transfer s obzirom na to da je Foden tek napunio 18 godina, a veća glasi za najvećeg talenta engleskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo