SPORNA SITUACIJA U LIGI PRVAKA OKO KOJE ĆE SE JOŠ PRIČATI: / Borussiji poništen čisti pogodak. VAR nije obavio provjeru, a klub je već reagirao

Image

Vratar Cityja, Ederson, izašao je daleko s vrata, a Jude Bellingham mu je oteo loptu i krenuo je prema golu te zabio

6.4.2021.
22:37
VOYO logo

Dortmundskoj Borussiji poništen je naizgled čisti gol na gostovanju kod Manchester Cityja u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Kod rezultata 1:0 za domaćina u 38. minuti dogodila se situacija o kojoj će se još pričati.

Vratar Cityja, Ederson, izašao je daleko s vrata, a Jude Bellingham mu je oteo loptu i krenuo je prema golu te zabio. No, sudac Ovidiu Hategan dosudio je prekršaj u napadu i mladom Englezu iz redova BVB-a dao je još žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Borussia Dortmund midfielder Jude Bellingham (22) goes through to score but the Referee disallows the goal during the Champions League match between Manchester City and Borussia Dortmund at the Etihad Stadium, Manchester Manchester City v Borussia Dortmund, Champions League - 06 Apr 2021,Image: 603774165, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no

VAR je prekinuo akciju prije nego što je Bellingham zabio i dosuđen je prekršaj nad Edersonom i VAR zbog toga nije provjerio situaciju. Na snimci se vidi kako je Bellingham startao prvi na loptu i oteo je čisto, a Ederson je onda njega kopačkom pogodio u nogu.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo